»

CoolerMaster Hyper Sphere

Hyper Sphere

The inquirer - CoolerMaster je predstavil svoj nov hladilnik za procesorje na podnožjih AM2, s939 ter LGA 775 z imeno Hyper Sphere. Gre za HeatPipe hladilnik zanimive oblike, ki spominja na školjko. Iz bakrenega dna hladilnika izhajajo bakrene vroče cevke ter aluminijasta hladilna rebra sredi katerh se nahaja ventilator, ki skrbi za pretok zraka skozi rebra.

Za prve teste zmogljivosti novega hladilnika bo potrebno počakati še nekaj časa, upajmo da bodo rezultati vsaj tako zanimivi kot oblika hladilnika.

Več o tem v izvorni novici na...

20 komentarjev

Raje imate teste, ki:

Slo-Tech - - so obsežni in podrobni | 45% (271 glasov);
- so kratki in jedrnati | 42% (255 glasov);
- urg?! | 6% (39 glasov) in
- jih ni | 6% (37 glasov).
Glasovala sta 602 človeka. Ker so zmagali obsežni in podrobni članki bo naš Sergio pisal še naprej tako dooolge (ali še bolj) teste, jaz pa bom skrbel za tiste, ki imajo raje kratke in jedrnate člančiče. Za tiste, ki raje vidijo, da testov in člankov ni, pa bova s Sergiotom pač malce zabušavala in ne bo vsak dan testa. Glasujte v novi anketi!

11 komentarjev

Swiftechova zverina

ipKonfig - Ker se sam ne ukvarjam z navijanjem, nisem ravno poznavalec raznih overclockerskih podjetij, ki izdelujejo hladilnike za vedno prevroče procesorje. Poznam sicer Thermaltake, Alpho, GlobalWin, Thermalright, še nekaj malih podjetij in tema. Zato sem se pred časom kar malce začudil, ko so se na Overlcockers Australia začeli masovno pojavljati povezave, ki privedejo do številnih testov Swiftechovih ventilatorjev. Najprej sem mislil, da gre spet za še ene množične produkte, ki v svetu overclockanja ne bodo ravno uspeli, vendar po prebranem testu na ipKonfig lahko rečem, da sem se krepko zmotil. Tam so...

3 komentarji