» »

Test Compaqovega Ipaqa 3850

Test Compaqovega Ipaqa 3850

IceVulcano - Na IceVulcanu so dodobra pregledali novi Compaqov dlančnih, iPaq 3850. Ogled priporočam, ker je test slikovit, obsežen ter poučen. Aja, pa še slovenski je, kar mu, vsaj glede na slovenske internetne razmere, da še tri točke plusa . Klik!

7 komentarjev

Boeing ::

dlančniki... slin slin :D

AntiC ::

stari jst sm biu full naudušen nad njem, razen tega da so winsi gor. Dvakrat mi je zašteku:( Drgač je pa kul, sam to je da stane 180K SIT. En mudel je reku da mi nouga zrihta za 120, sam to je se zmeri velik:D8-)

Hellios ::

Pglejte ta dva stavka, to te kr prepriča da si ga greš kr takoj kupit a je tkoNa dlančnik sem probal naložiti tudi Quake v posebni ediciji za dlančnike. Namestitev mi je ratala, prišel sem v igro

BigFoot ::

slovenščino pa majo

jRk0 ::

Po moje se dosti bolj splača kupit stari model ipaqa, ki ma skoraj enako sepcifikacije kot ta, le da je 60k cenejsi. Problem je le, da pac mores nadgraditi windowse. Drugace pa mi je mi je pocket pc boljsi od palma, ker lahko pri prvem poslusas tudi mp3je in gledas filme.

MRtwister ::

Eh, dlancniki sux, so le statusni simbol. Ce rabis pac kaj postenega si kupis prenosnika, ne pa tisto majhno stvar v zepu, ki nima ravno veliko uporabnost.

Highlag ::

To ni čist res MRtw|ster.
Sedaj že kakih 6 mesecev uporabljam Palma, in mi uspešno nadomešča blok, ki ga moram drugače vlačiti s seboj.

Sem videl tudi i-Paq a in je krasna zadevica, sploh v primerjavi z mojim Palmom IIIe. Barve so super če jih rabiš. Vnašanje znakov je pri palmu veliko bolje rešeno. V palma lahko z peresom vnašam besedilo tako hitro, kot še lahko pišem.
Če že imam dlančnik ga hočem po uporabi vtakniti v žep ne pa v torbo. I-Paq je malce velik sploh če ima na hrbtu montiran razšitiveno mesto. Poslušanje mp3-jev? Precej draga zadevica če jo misliš uporabljati za poslušanje mp3-jev. Igranje Qake? Pol boš pa še hotel, da se še trese. [:\]

Moj palm mi čisto zadošča. Pa stal je tudi manj kot 40K Sit.



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ideje za darila

Oddelek: Loža
232550 (2113) Keyser Soze
»

Peticija za slovenske slovarje na OS X

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
155786 (5154) darkolord
»

Slovenski XP (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
538373 (7018) Han
»

Slovenski office xp

Oddelek: Programska oprema
81494 (1367) scenic
»

Microsoft Windows

Oddelek: Programska oprema
11878 (731) andrej

Več podobnih tem