»

Geforce4

več strani - Nekako kar ne morem odpustiti našim pisunom, da so spregledali današnjo velenovico - uradno je izšel Geforce4. nVidia je referenčne primerke novoizdanih grafičnih kartic poslala vsem največjim računalniškim spletnim stranem. Tako vam priporočam ogled testa na Tom's Hardware ter na HardOCP. Tekom jutrišnjega dne dobite še povezave do ostalih megastrani, ki so testirale Geforce4 serijo izdelkov...

27 komentarjev

Audigy driverji

Slo-Tech - Očitno je natečaj za Pisune povzročil kar precejšnje zanimanje! Zdaj nas ne samo opozarjate na novice, ampak jih tudi sami pišete! Spodnjo novico nam je poslal TrOn:
Na naslovu tu si lahko presnamete beta SB Audigy gonilnike, ki delujejo tudi z SBLive! karticami! Vendar pozor! Zadeva je ekstremno buggy in vse delate na svojo odgovornost.
Osebno sem zadevo stestiral na WinME in deluje kar ok. Kar je najboljse pri teh driverjih je native ASIO podpora (2ms latency v audio aplikacijah!) ter 1GB limit za SoundFonte! Natancno preberite vsa navodila, ki so na strani ter readme datoteke pred instalacijo!

0 komentarjev

Glasovanje za majce

Jaz - Tako, prišel je čas, da vsi izrazite svoje mnenje o tem, kakšna bi naj bila Slo-Tech majca. Število kandidatov, ki so se prijavili na natečaj je vsekakor bilo zelo veliko, kar je po svoje presenetljivo glede na letni čas (počitnice pa to...) ter kratek rok za prijave. Kakorkoli, najlepše se zahvaljujemo vsem, ki ste se potrudili z designi, na žalost pa smo vas morali kar nekaj izključiti... Razlogi so najpogostoje bili v nedokončanih designih (samo ena stran majce), prebarvitosti (veljali so sami designi z do dvema barvama), čudnih podlagah ter po našem mnenju neoriginalnih designih.
Glasovanje in izbiranje bo predvidoma trajalo do ponedeljka, toda po potrebi bomo zadevo tudi podaljšali. Za podrobnosti in majce pa kar klik!

30 komentarjev

P4 in GF3 nekompatibilna

Jaz - Sodeč po Reactor Criticalu in nekaterih drugih straneh, imajo uporabniki Pentium4 sistemov veliko težav z GeForce3 karticami. Sistem naj bi bil zelo nestabilen, nezmožen opraviti kakršenkoli dinamičen test. Glede na to, da je Nvidia še pred par dnevi zatrjevala, da so GF3 gonilniki optimizirani za P4 in SSE2 lahko samo zaključimo, da je problem hardversko v sami kartici. Tako smo po Voodooju5, ki fizično ni bil kompatibilen s P4 ploščami dobili še eno, za P4, problematično kartico. Thnx, Boris!

1 komentar

Kako utišati računalnik?

HardOCP - Hm, kaj narediti, če rabiš en povprečen računalnik za gledanje DVD - jev in poslušanje MP3 - jev, hkrati pa hočeš, da se ga ne sliši preveč? Tukaj si lahko ogledate, kako so se tega lotili na HardOCP - ju. Poceni stvar. Torej, če vam je računalnik preglasen, kar poklikajte povezavo.

0 komentarjev

Modificiranje ohišij@HardOCP

HardOCP - Na HardOCP so sestavili prvi del nasvetov, kako modificirat ohišje. sicer vsebuje le 'predpriprave' - torej nasvete, kakšno orodje si dobit. Avtor pa obljublja, da bo vsak teden napisal nov del. Torej - vsi tisti, ki se nameravate posvetit modificiranju ohišji, le kliknite sem in si oglejte, kakšna orodja za modificiranje priporočajo Američani.

2 komentarja