»

Izšel prvi servisni paket za Office 2011 za Mac

vir: Heise
Heise - Izšel je prvi servisni paket (SP1) za Microsoftovo različico pisarniškega paketa Office 2011 za Mac. V njem poleg popravkov napak in varnostnih ranljivosti najdemo tudi nekaj dodatnih zmožnosti, ki kanijo povečati stabilnost in uporabnost pisarniškega paketa.

Bistvene spremembe so pri Outlooku, ki sedaj podpira tudi Sync Services in ki lahko izmenjuje koledarje, beležke in opravila z drugimi aplikacijami. Pri tem Microsoft opozarja, da bo popolna podpora kratkega veka, saj bo Apple 5. maja izključil Sync Services in ga zamenjal s CalDAV, zato ne bo moč sinhronizirati koledarja in opravil z MobileMe Calendar. Sinhronizacija pošte, beležk in adresarja...

2 komentarja

Konec brezplačne podpore za Windows XP

The Register - Z današnjim dnem se izteka tako imenovana splošna podpora za Windows XP (mainstream support). To pomeni, da Microsoft ne bo več nudil brezplačne podpore uporabnikom v težavah, garancijskih zahtevkov in popravkov napak (bugfixes). Edini popravki, ki bodo še izhajali, bodo varnostne posodobitve, ki jih bomo brezplačno deležni do 4. avgusta 2014, ko se izteče še podaljšana podpora za Windows XP. Do takrat bo Microsoft sicer še vedno nudil tudi vso ostalo podporo, le da bo zanjo potrebno plačati. Poleg Windows XP Home in Professional so danes upokojili še Office 2003, Exchange Server 2003 Standard in Enterprise ter Windows Server 2003 Service Pack 2.

59 komentarjev

Zmešnjava z SP2 za WinXP

ZDNet - Po tem ko je Microsoft - natančneje človek ki je odgovoren za Windows popravke in spletno stran - najavil, da bomo lastniki Windowsev XP še letos videli Service Pack 2 so točno to isto najavo umaknili in jo "malce" popravili. Letos bo izšla samo beta preizkusna različica Servisernega Paketka 2, medtem ko bo pravi SP2 zunaj šele sredi leta 2004.

Prav tako zamuja Longhorn, ki je sedaj predviden za konec leta 2005 oziroma bolj verjetno šele v začetku leta 2006. Več!

10 komentarjev

Service Pack 2 za MS Office 2k

File Flash - Izšel je Service Pack2 za popularni MSjev pisarniški paket, Office 2000. Popravljenih je kar nekaj stvari, verjetno najbolj pomemben pa je popravek Outlook Expressa, ki seda ni več tako občutljiv na razne viruse. Če vas že srbijo prsti in si popravka na vso moč želite, potem si ga lahko potegnete od tukaj ( neuradno ) ali od tukaj ( uradno ). Datoteka je velika 8.76MB, tako da velikost ne bi smela predstavljati problemov.

0 komentarjev