» »

Nov članek

Nov članek

Slo-Tech - Psihopatski nasmešek, krvavo rdeče oči, odsev modrine zaslona na obrazu - to je bil naš alien-w med desetdnevnim testiranjem Arctic Silver 3, ene najkvalitetnejših termalnih namazov na slovenskem trgu. Vas že srbijo prsti od zanimanja? Klik!

7 komentarjev

Paramedic ::

A ste sprobali tut si zobe umit z njo? In kaka je? :D
Sicer pa: kr fajn tole dela. Sam moja Aquafresh ma boljši okus ;)

Bane_ ::

in kje se jo da dobit?

Jeebs ::

A ni Artic Silver 3 kao najbolša?:D

undefined ::

Lepo bi bilo še videti razliko od navadne (neprevodne) paste, katero sigurno večina tudi uporablja. :)

AtaStrumf ::

Ma daš raj v kišto dva venta. Enga za not, enga za ven pa ti temp proca pade za 5C. Prav neverjetno. Pa že v tastarem ohišju sem imel nekaj improvizirano iz intelovih ventov, pa je bilo bolj slabo, sam zdej pa seka. Pa imam čist obično titan srebrno pasto in Athlona XP 1600+ in ima zdele 45C. V tastari kišti pa 49-50C med surfanjem, zdaj ma pa tok med Wulfom. Pa še disk (IBM) in vse ostalo se mi hladi zraven. Ni lepšga!

Highlag ::

Kot človek, ki redno meri temperature najrazličnejših komponent me predvsem moti, da zraven temperatur procesorja in grafičnega procesorja ni podatkov o temperaturi okolice. Razlike za 1-3 stopinj lahko brez težav nastanejo zaradi hladnejše/toplejše okolice.

Za referenco bi lahko imeli še test brez paste oz. z uporabo silikonske paste.

Saj vem, da za testiranje rabiš čas, me pa res zanima kako razliko doprinese arctic silver v primerjavi z uporabo silikonske.

alien-w ::

Highlag. Poglej si prejšnja dva testa past. Pogoji so bili enaki. Zunaj 25, v kišti 30. Samo zaradi zmanjšanega airflowa in podobnih drobnarij so temp toliko višje. Če si pa pogledas prejsnja dva clanka o pastah, pa lahko primerjas AS2 in tiste prejsnje pa bos imel primerjavo.