Forum » Kaj kupiti » Trdi disk?
Trdi disk?
Caligula ::
Bos 22.500 SIT zmogel? Ker za toliko dobis trenutno najhitrejsi IDE civilni disk z 160 Gigabajti in je obenem tudi najtisji.
Na Bolhi se dobi nove za toliko, lahko pa gospodu Glinku ponudis toliko v oglasih tukaj na Slo-techu, ker kolega Glink te zadevce tudi uvaza na crno iz Avstrije in mogoce ti ga tudi on da za tak denar.
Bo sam povedal.
Je pa to disk Hitachi 7k250 serije. Tudi na Slo-techu lahko veliko lepega preberes o tem disku.
Skratka to bi ti svetoval jaz. Ce pa imas 32.000 SIT pa ta isti disk dobis lepo v trgovini v BOFu ampak glede na tvojo financno omejitev je pac zate svercana verzija bolj realna moznost
Na Bolhi se dobi nove za toliko, lahko pa gospodu Glinku ponudis toliko v oglasih tukaj na Slo-techu, ker kolega Glink te zadevce tudi uvaza na crno iz Avstrije in mogoce ti ga tudi on da za tak denar.
Bo sam povedal.
Je pa to disk Hitachi 7k250 serije. Tudi na Slo-techu lahko veliko lepega preberes o tem disku.
Skratka to bi ti svetoval jaz. Ce pa imas 32.000 SIT pa ta isti disk dobis lepo v trgovini v BOFu ampak glede na tvojo financno omejitev je pac zate svercana verzija bolj realna moznost
glinik ::
Glinik prosim !
Ja, zdaj sem si nabavil tega hudega Hitachija. Me res zanima kako bo kaj deloval.
Lp
Ja, zdaj sem si nabavil tega hudega Hitachija. Me res zanima kako bo kaj deloval.
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenske nastavitve v MS DosuOddelek: Pomoč in nasveti | 2785 (1926) | boogie_xlr |
» | 250.000,00Oddelek: Kaj kupiti | 3118 (2595) | zdrifko |
» | Samsung combo 32/10/40/12Oddelek: Kaj kupiti | 1290 (1125) | tito_si |
» | ČE VAM GRE HRUP VENTILATORJEV NA ŽIVCE, Je TU REŠITEV!!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1697 (970) | Boeing |
» | Primož kje je moja majica?!?Oddelek: Slo-Tech | 2120 (1536) | Jeebs |