Forum » Kaj kupiti » RAM za notebooka
RAM za notebooka
matic ::
Zanima me kje kupit ram za notebooka.. Tega sem kupil kake 2 leti nazaj in je AMD k6-2 300.. dela super, samo na zalost ima samo 32Mb raba in zelo prav bi ga prislo se 1x tolk! Notebook je cist ene xy ferme, bil zato tok cenej..
Grejo v notebooke kej drugacni rami? Ce grejo, ma vsaka ferma svoja jajca al je vsaj to skupno za notebooke? Nisem ga se odperal, da bi pogledal, bom pa.. se prej me pa tle znaima ce ma kdo kako izkusno..
Ma je stala...
Grejo v notebooke kej drugacni rami? Ce grejo, ma vsaka ferma svoja jajca al je vsaj to skupno za notebooke? Nisem ga se odperal, da bi pogledal, bom pa.. se prej me pa tle znaima ce ma kdo kako izkusno..
Ma je stala...
BC3 ::
Ja za notebooka so drugačni pa dražji.
Jst sm jih kupu v Iskra računalniki, če jih majo pa kje drgje cenej pa ne vem.
Jst sm jih kupu v Iskra računalniki, če jih majo pa kje drgje cenej pa ne vem.
matic ::
andrej: pa to tut na notebooka? Das bolj podrobne podatke o tem podjetju, stran telefon ali karkoli... TNX!
andrej ::
da za prenosnika. ebay je pravzaprav stran za aukcije, kjer zmaga tisti, ki da vec evo tukaj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WinXP ter nato upgrade na SP2 ali takoj winXP z SP2Oddelek: Operacijski sistemi | 1112 (1011) | levaky |
» | Prenosniki v Avstriji?Oddelek: Kaj kupiti | 2229 (1820) | MrBrdo |
» | tipkovnica brez šumnikov -kaj naredit???Oddelek: Pomoč in nasveti | 2417 (2297) | pilatus9 |
» | Optimalno kuplen NOTEBOOK !Oddelek: Kaj kupiti | 2225 (1742) | Jeronimo |
» | Starejši notebook + 4GB diskOddelek: Strojna oprema | 935 (856) | HEKO |