Forum » Kaj kupiti » CD recorder
CD recorder
Prjatu ::
Kupujem nov CD recorder, pa me zanima katerega naj kupim, bo pa naj 16x, kaj si mislite o Plextorju?
moby-dick ::
Menim, da je Plextor odlična izbira.Sam posedujem doma Plextor 12/10/32 in nimam pripomb enota deluje odlično nikoli problemov pa tudi zelo zrisane cd-je lepo bere ni kaj Plextor rox (pa še burnproof) ma na seb Kup 16× pomoje še bolj rox-a
Hear me out...
msmiha ::
Plextor UBER ALLES
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Sumak ::
definitivno plextor, kljub malo visji ceni ne bos kupu macka v zaklu....
Oh my God! They KILLED Ke... ahmm... Kenny?
Han ::
Kot že tolikokrat doslej tudi tokrat priporočam Teac 16x (CD-W516E). Za takšno ceno (57k SIT) ne dobiš boljše pečke. Podpira praktično vse možne standarde, poznajo ga vsi boljši in razširjeni programi, izdelan je bolj sodobno kot npr. Plextor, saj ne potrebuje ventilatorja za hlajenje in posebnega mostička za aktiviranje DMA. Test si lahko prebereš na CDRLabs.
Jinxy ::
MULC, kje se pa dobi Teaca 8x8x32 pod 30k??? jest mam glih 30k na razpolago, pa bi mi ta podatek prav prisel :)
Boky ::
Poklici Dusl d.o.o. tel 014233733. Povej da si student ali dijak pa ti bo verjetno dal se kaksen dodaten popust. Ce podnevi ne bo noben dvignil poklici po 17.00. Ze par stvari sem tam kupil in je bil se vedno najcenejsi.
Paramedic ::
Js bi tut teaca 16x priporoču, ker je cenejši, pa krajše dostopne čase ima (od plextorja).
End transmission.
eiht ::
jaz sem pa kupil samsunga rw 12/8/32 za 269.000 ITL in dela v redu....ne vem zakaj bi dal za plextorja 70.000, ko pa bosta oba cez eno leto za v staro saro
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri 24x Snemalnik ?Oddelek: Kaj kupiti | 1585 (1266) | lukslo |
» | PekačOddelek: Kaj kupiti | 1116 (832) | Daishi |
» | Kateri CD-RW mi priporocate in zakaj?Oddelek: Strojna oprema | 1167 (891) | tedybear |
» | Rad bi nabavu en dobr CD-RWOddelek: Kaj kupiti | 1831 (1477) | G[e]c |
» | CD pekačaOddelek: Kaj kupiti | 1560 (1251) | G[e]c |