Forum » Strojna oprema » Starejši notebook + 4GB disk
Starejši notebook + 4GB disk
R0K ::
Mam namen kupit enga notebooka (P1 100mhz, 16MB, in samo 150MB diska) pa me zanima če lohk v njega dam en disk ki je prej služu celeronu 433?
Tomi ::
In ta C433 je bil v notebooku ali navadnem računalniku? Ker če je bil v slednjem, je odgovor verjetno ne. Prenosniki imajo namreč drugačno opremo, zato močno dvomim..
Samo tako me zanima, kaj pa misliš delati s tem prenosnikom, ker ima zelo nizke specifikacije..
Samo tako me zanima, kaj pa misliš delati s tem prenosnikom, ker ima zelo nizke specifikacije..
metrodusa.blogspot.com
Ne disk ni iz notebooka.Koliko drugače stane en 4GB disk za notebook?
Uporabljal bi ga za snemanje slik in filmčkov na terenu
Uporabljal bi ga za snemanje slik in filmčkov na terenu
Tomi ::
Poglej na stran proizvajalca, samo dvodim, da ti bodo sploh vgradili nov disk v tako star notebook.. Za cene pa malo poglej na E-bey.
Sicer so pa, kolikor vem iz glave, cene diskov verjetno več, kot boš dal na notebooka.. Tam nekje 70-80k..
Sicer pa res poglej na obe prej predlagani strani..
Sicer so pa, kolikor vem iz glave, cene diskov verjetno več, kot boš dal na notebooka.. Tam nekje 70-80k..
Sicer pa res poglej na obe prej predlagani strani..
metrodusa.blogspot.com
Po daljšem razmisleku sem se odločil da še nebom kupil notebooka in bom počakal in še nekaj našparal.Potem bom najverjetneje kupil kakšnega P2 oz. celerono z 32MB, 4GB za okoli 150k do 200k sit
HEKO ::
Ya..rajši našparaj..pa pol uživaj...150 Mb še za minimum Win 3.11 ni dovol :)
Be good, be bad ---> JUST KEEP ON OVERCLOCKING...[Heko]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj menite o tem prenosniku?Oddelek: Kaj kupiti | 1137 (1034) | SplitCookie |
» | MacBook Pro uporaben za kuhanje kave (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 17880 (15151) | Stark |
» | zopet malce pomoci pri izbiri prenosnikovOddelek: Kaj kupiti | 1565 (1213) | nurmaln |
» | Katere trgovine v tujini pošiljajo po evropi?Oddelek: Kaj kupiti | 1732 (1330) | ekseR |
» | S prenosnikom v šolo...Oddelek: Šola | 2087 (1472) | andrej |