Forum » Izdelava spletišč » policija
policija
boss-tech ::
v načrtu imam izgradnjo portala, kjer bi se zbirali podatki o delu slovenske policije in sodstva, jih grajali hvalili in vse kar spada zraven. zato pa vabim vse zainteresirane da se pridružite!
stran bi slonela tudi na forumu kjer bi lahko vsakdo povedal kaj dobrega ali slabega o delu policije, ali so pri delu korektni ali ne, premlevali bi se lahko tudi razni sodni postopki. seveda pa so v ospredju izpovedi obiskovalcev.
zanima me kaj menite o tej ideji?
stran bi slonela tudi na forumu kjer bi lahko vsakdo povedal kaj dobrega ali slabega o delu policije, ali so pri delu korektni ali ne, premlevali bi se lahko tudi razni sodni postopki. seveda pa so v ospredju izpovedi obiskovalcev.
zanima me kaj menite o tej ideji?
mislim da policijski sindikat in moja ideja nista enaka. mene ne zanima ali hoče pocicist štrajkat, kolk ma dodatka na nevarnost, pa božičnica in ostale stvari! to ni to- nas zanimajo določeni primeri in to ne s strani policistov ampak tistih ki so nekaj doziveli!
moat ::
He, he...pricakoval sem reakcijo; pa brez zamere. To je bil primer, kako naj ne bi bila organizirana spletna stran (za prijavo na njihovo spletno stran jim bojda moras posredovati "prave" osebne podatke, da se lahko registriras). Torej prave anonimnosti sploh ni. Zato pa morajo biti po novem bolj prizanesljivi do delodajalca, saj njihovi nadrejeni takoj vedo, kdo kaj kritizira. Cist podn, pac. Si vedel (sam sem slisal), da so imeli svojo spletno stran na intranetu, pa so jim jo ukinili (bili so prevec pekoci in zaljivi). Je pa stran po svoje zanimiva, ker vendarle kaze nekaksen utrip nezadovolnjih posameznikov v policiji.
Tvojo namero za postavitev spletne strani o bliznjih srecanjih v postopkih s policijo podpiram. Ce jo bos dejansko naredil bom z veseljem sodeloval v forumu. Vecino zakonodaje, ki jo izvajajo policisti poznam, imam nekaj iskusenj z njimi in ne nazadnje je v familiji, sicer dalnji, toda vendarle, policist z dolgoletnimi iskusnjami (je tik pred penzijo). Pri vzpostavitvi foruma, ki bi ga dejansko potrebovali (ze sama ideja je odlicna) za zascito svojih pravic, ti zelim veliko uspeha.
LP!
Tvojo namero za postavitev spletne strani o bliznjih srecanjih v postopkih s policijo podpiram. Ce jo bos dejansko naredil bom z veseljem sodeloval v forumu. Vecino zakonodaje, ki jo izvajajo policisti poznam, imam nekaj iskusenj z njimi in ne nazadnje je v familiji, sicer dalnji, toda vendarle, policist z dolgoletnimi iskusnjami (je tik pred penzijo). Pri vzpostavitvi foruma, ki bi ga dejansko potrebovali (ze sama ideja je odlicna) za zascito svojih pravic, ti zelim veliko uspeha.
LP!
hvala, seveda pa bi potreboval nekaj ljudi, ki bi mi pomagali pri izdelavi grafike in ostalega, ker mislim da men ne bo najboljš uspelo! prosim vse ki bi bili pripravljeni pomagat da mi pišejo!
kuglvinkl ::
Ne rečem, da taka tematika ni primerna za portal, samo vsebina bo grozljiva. Stavim 1cm2 na levi podlahti, da bo en sam linč. Ljudstvo drugega ni sposobno. Sam sem v tem forumu nekoč poskušal osvetliti en primer, poslilstvo mladoletne osebe. Končalo se je tako, da so me spraševali v stilu, dej kuglvinkl, povej, če ni edino prav, da ga postavmo pred zid???!?!!.
Ne boš verjel, kazniva dejanja, katera kaniš obdelovati, so precej obskuren pojav, ki sodi na družbeno obrobje, ki ga mediji napihnejo do in čez vseh mer abotnosti.
Ne boš verjel, kazniva dejanja, katera kaniš obdelovati, so precej obskuren pojav, ki sodi na družbeno obrobje, ki ga mediji napihnejo do in čez vseh mer abotnosti.
Your focus determines your reallity
ja to imaš prav. zato pa bi rabu ene dobre moderatorje da bi to držal v mejah normale in da nebi pršlo do prevelikih izpadov! seveda pa bi v portalu mel tud npr. temo prometne varnosti- kjer bi lahko osveščali ljudi kaj naredi alkohol v prometu (slikce zmučkanih avtomobilov ipd) in s tem opozorili na to problematiko. pa še kaj podobnega bi dodal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boss-tech ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | ANKETA: politično nekorekten subforum? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 21377 (19459) | BigWhale |
» | Francosko policijo moti spletna stran, ki objavlja posnetke policijskega nasilja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 12260 (7896) | MrStein |
» | Slovenska Policija dobi tablice namesto papirjaOddelek: Mobilne tehnologije | 6992 (5235) | francek1 |
» | Policija: do podatkov smo prišli vedno in tudi prišli bomo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NWO | 31402 (24875) | Gregor P |
» | Spletno oko za cenzuro interneta (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Novice / NWO | 78650 (69769) | Mr.B |