Forum » Loža » Elvis Jackson - odlicni primorci....
Elvis Jackson - odlicni primorci....
Mlchk ::
Bil sem ze na njihovem koncertu. So res total legende. Pevcu Budi se vcasih kar strga. Baje se je na Bledu metal na publiko. V glavnem sem pred dnevi dobil oba cdja Elvisov. Poslal mi jih je njihov bobnar Sašo. 1. cd mi je kar kul, ceprav mi punk ni vec vsec. 2. cd pa milo receno seka. Vec je reagge, ska komadov. Morning, Hawaiian club, Lies before Reality rulz.... Se vase mnenje o tej odlicni skupini?
LP,
Mlchk
LP,
Mlchk
OrlyTM ::
Trenutno najboljša slovenska skupina ... seveda v njihovem glasbenem spektru :)))
Na koncertu Offspringov bi z lahkoto zasenčili zvezde, sam bol naglas bi mogli igrat :)))
lp
OrlyTM
Na koncertu Offspringov bi z lahkoto zasenčili zvezde, sam bol naglas bi mogli igrat :)))
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
miranpozar ::
Sicer mi ta zvrst in slo glasba nasploh ni všeč, ampak tipi so pa res cool! Upam, da ste vidli na TV njihov dober videospot od zgoraj omenjenega komada!
Plus!
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Plus!
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
OrlyTM ::
Tipi res sekajo ... še posebej v živo.
lp
OrlyTM
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
milosm ::
... res je, tipi sekajo 100 na uro... vendar bi več komadov mogl bit na ska in reggea varianto...
modelizer ::
okej sej so uredu,sam ne pa odlicni lepo prosim
...........fly, robin fly........up, up to the sky
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kero Muzko Poslušate??? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 9476 (7944) | OmegaM |
» | Bohinj, Bled, tam okoli.....a je kakšen žur tam, kaj zanimivegaOddelek: Loža | 3206 (2929) | Phil |
» | še malo o slovenski glasbiOddelek: Sedem umetnosti | 3406 (2818) | mile |
» | Kako Bohinjci privabljajo turiste (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5021 (3767) | darh |
» | jutr izide nov cd siddharteOddelek: Loža | 2349 (2013) | JXS |