Forum » Programska oprema » Bi to slo z Norton Ghost ... ?
Bi to slo z Norton Ghost ... ?
lopov ::
Zdaj imam Maxtor 80Gb in bi prelozil sistem (Win 2003) na 160Gb IBM.
Oba diska sta SATA, ostale komponente ostanejo iste.
Vse skupaj bi naredil z Nortonovim Ghost, pa me zanima:
- Ghost sploh deluje s SATA diski?
- bi tako prelozen sistem deloval brez vecjih pretresov?
- lahko povecam boot (C:) paricijo ze z Ghostom ali rabim kasneje kaksen drug proggy ala PartitionMagic?
V primeru, da z Ghostom ne gre, bi to znal kaksen drug proggy? Lahko je tudi za Linux :)
Hvala,
b.
PiEs: vse particije so NTFS
Oba diska sta SATA, ostale komponente ostanejo iste.
Vse skupaj bi naredil z Nortonovim Ghost, pa me zanima:
- Ghost sploh deluje s SATA diski?
- bi tako prelozen sistem deloval brez vecjih pretresov?
- lahko povecam boot (C:) paricijo ze z Ghostom ali rabim kasneje kaksen drug proggy ala PartitionMagic?
V primeru, da z Ghostom ne gre, bi to znal kaksen drug proggy? Lahko je tudi za Linux :)
Hvala,
b.
PiEs: vse particije so NTFS
- spremenil: lopov ()
Caligula ::
Seveda bi to slo z Ghostom. Pocakaj se malo ,da kdo, ki ve se kaj o SATA kar jaz ne, pove kaj dodatnega samo drugace itak dobis klon svojega diska. Isto ti bo zalaufal sistem kot s tvojega trenutnega diska pol.
Vse kar se po zgodilo je, da bo particiji malo povecal v sorazmerju, ker je pac vecji.
C bo vecji na novem disku in D tudi.
Vse kar se po zgodilo je, da bo particiji malo povecal v sorazmerju, ker je pac vecji.
C bo vecji na novem disku in D tudi.
Tomay ::
Mislim, da ne bi smel imeti težav. Če se ne motim lahko pri nortonu nastaviš kako velik disk ti ustvari, drugače pa ti sorazmerno poveča vse.
Voodoo 4Ever
Lith ::
samo pazi da zaženeš GHOST -ib (kar pomeni, da bo kopiral tudi BOOT sektor obstoječega diska) in potem kloniraj disk na disk (NE particije)
lopov ::
Tole s sorazmernim povecanjem je se celo bolje kot sem upal (dejansko bi rad ohranil taksno razporeditev particij kot do sedaj).
Hvala vsem,
b.
Hvala vsem,
b.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disk Cloning - ghost image (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 7407 (5827) | thebaloh |
» | kako prenesti celotno vsebino diska na nov disk?Oddelek: Programska oprema | 3973 (3687) | BigWhale |
» | Premestitev Linux sistemaOddelek: Operacijski sistemi | 1392 (1195) | Highlander |
» | Ghost image in SATA diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1743 (1496) | alex32 |
» | Norton GhostOddelek: Programska oprema | 3566 (2796) | smirnof |