Forum » Pomoč in nasveti » CD pekač - "zažiga!
CD pekač - "zažiga!
nAVID ::
Dobrega pol leta že imam pekač LG 4480B, ki mi je do sedaj pekel brez problemov, sedaj pa mi je kar naenkrat začel med peko javljati napake (90% celotne proizvodnje). Dogaja se tudi, da pekač sploh ne prepozna nekaterih praznih medijev - npr. znamke Plextor, Memorex.. Preizkusil sem že vsaj 5 različnih (boljših) znamk medijev, pa zmeraj isto. Sredi pisanja oz. še raje proti koncu zmeraj javi write error (Nero 5.xx). Ka se je zgodilo... pubeci... ???
nAVID do konca....
Sydk ::
Nero ga je že tudi meni podobno nekaj sral, pa sem ga zamenjal s sicer 3 x bolj preprostim programom FireBurner in vse težave so izginile neznano kam
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dvd mediji Verbatim -r made in china..katastrofa!Oddelek: Kaj kupiti | 2639 (2026) | zdravc1974 |
» | Ne morem brisati DVD+RW medijaOddelek: Pomoč in nasveti | 2121 (1982) | realydec |
» | DVD NEC nd3500AG ne peče.Oddelek: Strojna oprema | 1389 (1345) | Leonardo72 |
» | Smartbuy cdji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8877 (6292) | City |
» | Teac cdW540E v winXP - ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 1955 (1630) | TheJack |