Forum » Pomoč in nasveti » epson(odčitavanje črnila)
epson(odčitavanje črnila)
Marsovec ::
Zanima me če se da izklopiti števec v gonilniku kateri odčitava preostalo količino črnila v kartušah ker ta na koncu zablokira tiskanje
v kartušah pa še vedno ostane nekaj črnila
Tiskalnik je epson c64.
v kartušah pa še vedno ostane nekaj črnila
Tiskalnik je epson c64.
Realman ::
Poskusi s tem, naceloma naj bi delalo:
http://www.ssclg.com/download/sscservr....
Ce imas kaj praznih kartus od tega printerja, bi jih kupil.Neki testiram, pa jih ne dobim nikjer.
http://www.ssclg.com/download/sscservr....
Ce imas kaj praznih kartus od tega printerja, bi jih kupil.Neki testiram, pa jih ne dobim nikjer.
Roadracer ::
Jst zadevo rešm čist hardwersko! Ko je kartuša skoraj prazna in tiskalnik kaže da je ni več odprem pokrovček kot da bi jo hotel zamenat in potem zaprem nazaj in tiskalnik je srečen ker je dobu novo kartušo! Uporabljam pa epson stylus 440
2FAST4U
Poldy ::
A potem s tem programom prepričaš printer da ima dovolj črnila? A lahko kartušo ponovno napolniš? Jaz sem do sedaj mislil da je stanje črnila zapisano hardversko v kartuši.
borut67 ::
Ja gonilnik beleži na čip, kolko je bilo porabljeno črnila in potem, ko zabeleži prazno kartušo,
ne gre več naprej in z reset napravo, ta čip resetiraš, da pol misli tiskalnikov gonilnik, da je dobo novo kartušo .
Jaz sem program sprobal in deluje.
Pač maš tudi več možnosti kajti potem ta program neposredno ukazuje tiskalniku .
Npr:lahko čistiš samo barvno glavo al pa črno.
Poglej in sprobaj.
ne gre več naprej in z reset napravo, ta čip resetiraš, da pol misli tiskalnikov gonilnik, da je dobo novo kartušo .
Jaz sem program sprobal in deluje.
Pač maš tudi več možnosti kajti potem ta program neposredno ukazuje tiskalniku .
Npr:lahko čistiš samo barvno glavo al pa črno.
Poglej in sprobaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Refil ink jet kartuš, ki so nekaj let stale prazneOddelek: Strojna oprema | 3388 (3388) | Azrael |
» | Epson 915 Photo? and my story:)Oddelek: Kaj kupiti | 1760 (1600) | Brane2 |
» | Tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 3068 (2744) | Alexius Heristalski |
» | Epson stylus color 680 problemOddelek: Strojna oprema | 1498 (1458) | Brane2 |
» | Problem s epson 480 SXUOddelek: Pomoč in nasveti | 1270 (1238) | Lime |