Forum » Zvok in slika » Cinergy 400
Cinergy 400
rap3r ::
Mene pa zanima, s kerim programom uporabljate pilot, ki je priložen temu tv-tunerju?
Sam original software za gledat je čist bedn in tudi slika je slaba, zato uporabljam DScaler.
Meni pilot skoz dela vredu, le ko Dscaler zaženem, pilot neha delati.
Ima kdo podobne probleme? Kako jih je rešil?
Obstaja še kakšen program, ki bi kontroliral cinergyjev pilo?
Hvala
Sam original software za gledat je čist bedn in tudi slika je slaba, zato uporabljam DScaler.
Meni pilot skoz dela vredu, le ko Dscaler zaženem, pilot neha delati.
Ima kdo podobne probleme? Kako jih je rešil?
Obstaja še kakšen program, ki bi kontroliral cinergyjev pilo?
Hvala
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
pivmik ::
uICE univerzalni program za daljince ki podpira skoraj vse možne daljince.
http://www.mediatexx.com/download/
Gumbe si lahk po mili volji nastavljaš, lahko tudi prekikaš kurzor miške s tipkami nadaljincu :)
http://www.mediatexx.com/download/
Gumbe si lahk po mili volji nastavljaš, lahko tudi prekikaš kurzor miške s tipkami nadaljincu :)
LP, Gregor GRE^
Hvala girderja sm že probu, pa mi ni ušeč. Bom še tole probu.
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
uICE mi nedela, pa sm use probu, bom še tole zadnje probu.
RC14 ::
Zdej bom pa še js neki vprašu za to kartico cinergy 400. Zdej ne vem,a se da z to kartico nastimat timeshifting?? Kolikor sem videl pri kolegici lahka nastaviš dolžino snemanja in ti sam izklopi,sam za samodejni vklop pa nisem videl. Me zanima če se da z kakom programom to naredit? Drugač pa slika je čist ok z originalnim programom.
A se da tud sliko zboljšat z kaki drugim programom?? Kateri program je najboljši? mogoče je bedno vprašanje, pač nisem nikol delu z tunerji?
Lp
A se da tud sliko zboljšat z kaki drugim programom?? Kateri program je najboljši? mogoče je bedno vprašanje, pač nisem nikol delu z tunerji?
Lp
Kvaliteta slike z original programom sux! Uporabi DScaler, ki uporabla moč procesorja, da prefiltrira sliko, ki je potem skoraj take kvalitete kot kakšn dobr dvd rip. (odvisno od kvalitete signala, in moten v računalniku), z original programom se da timeshifting naštimat ja. Z DSCalerjem pa nisem probal, naj te še opozorim da je DScaler FREEWARE, kar pomeni da ga kar probi uporabit in biu boš presenečen. Rabil boš le nekaj časa da se prebiješ skozi goro nastavitev, ki pa omogočajo res use.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ati remote wonder +uICEOddelek: Pomoč in nasveti | 2430 (1694) | claudyka |
» | TV Tuner (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4379 (3427) | tec |
» | a je možno krmilit računalnik z dalincem od tv kartice?Oddelek: Pomoč in nasveti | 900 (749) | roli |
» | IR daljinec ureja komp.Oddelek: Programska oprema | 1546 (1281) | thramos |
» | Daljinec za PCOddelek: Pomoč in nasveti | 1400 (1300) | Xplicit |