Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z AOC LCD monitorjem
Problemi z AOC LCD monitorjem
SCHalko ::
Kupil AOC-a LM 729 zaradi dobrih rezultatov testa in pa odlično opremljenostjo glede na ceno (dvi, zasuk zaslona). Sem pa zelo razočaran nad njim! Ne vem a je to pomanjklivost samo mojega modela ali na splošno. Vseskozi se mi spreminja osvetlitev zaslona. Recimo če klikam po menijih, sem na spletni strani kjer se spreminja baner.. Še posebej je to opazno če zmanjšam osvetlitev. Opazno je tudi trepetanje-sneženje slike na rastrih - najbolj na avto-netovi strani! Ste tudi vi opazili pri drugih zankih opazili spreminjanje osvetlitve? Bi lahko bila kriva grafična? To se prej na starem LCD-ju ni dogajalo, res pa da ga nisem imel priklopljenega na DVI! Jim ga vrnem?
Caligula ::
Nesi zamenjat, tega nebi smelo poceti in to ni normalno za LCD monitor.
ZAhtevaj drugega.
ZAhtevaj drugega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lastniki poceni LCDjev- pozor na slabe kondije ! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 10984 (5595) | Pyr0Beast |
» | Dell WA2209- utripanje slikeOddelek: Zvok in slika | 1148 (934) | ivanuscha |
» | LCD ali LED zaslonOddelek: Kaj kupiti | 4591 (4370) | kitewing |
» | 226BW ali 2232BW monitor (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 17555 (10617) | Zako |
» | ker LCD monitor? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4440 (3223) | boštjan |