Forum » Navijanje » Vodno hlajenje
Vodno hlajenje
ggospe ::
Mene pa zanima kok bi se zmanšala temp. CPU če maš 50 C pri navadnem TITAN al pa če bi imel vodno hlajenje
Kok bi se zmanšala temp.
Kok bi se zmanšala temp.
ATI ::
Ko sem gledal test v Pc Formatu ko so testirali procesorske hladilnike je bila razlika med hladilniki in vodnim hlajenjem skoraj 20°C.Recimo Vulcano 11 je ohladil procesor na 49°, vodno hlajenje THERMALTAKE Aquarius II pa 30°C. torej je razlika več kot očitna.
DjTonic ::
ATI to kar si napisal jaz ne verjamem. Kot prvo Aquarius II sploh ni omembe vredno vodno hlajenje, je kr približno enko kot kak zračni kuler po zmogljivosti. Če že pogledaš pumpo, blok ter radiator vidiš, da 20C manjša temp ne more bit.
ATI ::
DjTonic - samo navedel sem podatka ki so ju napisali u Pc Formatu.Res je da se ne spoznam na vodno hlajenje, tako da ne morem trditi ali je res ali ne.Samo ne razumem zakaj bi recimo v reviji podajali lažne rezultate?Moj sošolc ima to vodno hlajenje in ima bartona 2500+ na 3200+ in mu temperatura ne gre čez 50°.To se meni osebno zdi dober rezultat, glede na to da je računalnik neprimerno tišji z vodnim hlajnenjem, kot pa recimo z 7 ventilatorji s katerimi bi recimo dosegel enak rezultat.
lp:ATI
lp:ATI
Eddy ::
Tudi jaz ne verjamam ATI-ju...
Poglej tale test:
www.overclockercafe.com
Toliko pomeni TT Aquarious II!
Poglej tale test:
www.overclockercafe.com
Toliko pomeni TT Aquarious II!
www.ekwaterblocks.com
Shark-357 ::
Aquarius 2 ni pol kurca vredno tko eda ne bi kdo kupoval to sranje ker je potrata denarja men se je temperatura spustila za 3 stopinje z primerjavi thermaltake silentboost full load 50 stopinj aquarius 47 tko da sem vesel da sem ga sploh lohk prodal(pa še to s težavo)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TT A1604 AQUARIUS IIOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1136 (1004) | Eddy |
» | vodno hlajenje (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6662 (5399) | LordWorm |
» | "SRANJE" iz trgovine (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4264 (3000) | tiborrr |
» | Vaše ocene vodnega hlajenja...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1382 (1051) | Jaka83 |
» | Kje kupit stvari za vodno hlajenje?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2753 (2003) | Eddy |