Forum » Navijanje » Mene pa zanima...
Mene pa zanima...
Tear_DR0P ::
Nisem ravno debil ampak mnogo tega ne znam!
Rahlo me interesira navijanje, pa kakor vem nimam ravno pravega procesorja - Celeron 1.7 - vseen sm mu v BIOS-u dvignu frekvenco na 1.8.
Enkrat pozneje sm sou skatlo mal ofnat, da prah vn spucam, in ko sm dal hladilna rebra dol s procesorja sm ugotovil da je barvna plast ostala na spodnji strani hladilnih rebr????!!! A je kej narobe ce se to rec povsem dol postrga, s kakim finim smirglpapirjem al pa krpico, in s procesorja in s hladilnika????
Poleg tega ce se kej razumem na fiziko, more za dobro hlajenje bit dober stik med toplo in hladilno povrsino, ce je tko se splaca barvo dol ruknt pa termalno pasto gor namazat????
Kje se to rec kupi, termalno pasto namrec??? ali JAE v Celju drzi ta "Compund 17" pa kako jo doziras???
Aja zanima me se kaj lahko postorim z onim Jumperjim, ko vhodne frekvence spreminjajo, kot pise v Manualu od plate (P4SDR - VM), mam 256Mb SDRAM kapavemkateri (kako bi to izvedel)
Rahlo me interesira navijanje, pa kakor vem nimam ravno pravega procesorja - Celeron 1.7 - vseen sm mu v BIOS-u dvignu frekvenco na 1.8.
Enkrat pozneje sm sou skatlo mal ofnat, da prah vn spucam, in ko sm dal hladilna rebra dol s procesorja sm ugotovil da je barvna plast ostala na spodnji strani hladilnih rebr????!!! A je kej narobe ce se to rec povsem dol postrga, s kakim finim smirglpapirjem al pa krpico, in s procesorja in s hladilnika????
Poleg tega ce se kej razumem na fiziko, more za dobro hlajenje bit dober stik med toplo in hladilno povrsino, ce je tko se splaca barvo dol ruknt pa termalno pasto gor namazat????
Kje se to rec kupi, termalno pasto namrec??? ali JAE v Celju drzi ta "Compund 17" pa kako jo doziras???
Aja zanima me se kaj lahko postorim z onim Jumperjim, ko vhodne frekvence spreminjajo, kot pise v Manualu od plate (P4SDR - VM), mam 256Mb SDRAM kapavemkateri (kako bi to izvedel)
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
Nikita H ::
tista črna stvar je orginalna pasta. TI kar to dol z alkohol spravi, pa daj kaksno dobro gor (artic silver)
kuglvinkl ::
Poglej med naše članek in teste.
Poglej med naše članek in teste.
Your focus determines your reallity
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Termalni trakOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2440 (1754) | fosil |
⊘ | zobna pasta za procesor(katera) (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13464 (11961) | Gandalfar |
» | I7 920 D0+AS5Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1338 (1244) | EWER115 |
» | hladilna rebra + termalna pastOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1944 (1687) | C_maniak |
» | Namestitev Volcana 6Cu+Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1586 (1252) | DrSergioDJ |