Forum » Programska oprema » Uninstall Panda antivirus
Uninstall Panda antivirus
koli99 ::
Pozdravljeni!
Zanima me kako naj izbrišem Pando antivirus?
Poskusil sem z dodaj/odstrani in ko pritisnem odstrani, mi zamrzne sistem. Task manager kaže da je 50% Cpu-ja namenjeno rundll32.exe. Če končam proces deluje vse normalno naprej.
Poskusil sem tudi start->vsi programi->panda antivirus->odstrani(piše mi slovensko, toda v panda je v španščini?!?) in tam pa mi napiše: "Only part of a ReadProcessMemory or WriteProcessMemory request was completed" in lahko pritisnem samo zapri.
Vse sem poskusil še v varnem načinu toda ista zgodba.
Hvala,
Jure
Zanima me kako naj izbrišem Pando antivirus?
Poskusil sem z dodaj/odstrani in ko pritisnem odstrani, mi zamrzne sistem. Task manager kaže da je 50% Cpu-ja namenjeno rundll32.exe. Če končam proces deluje vse normalno naprej.
Poskusil sem tudi start->vsi programi->panda antivirus->odstrani(piše mi slovensko, toda v panda je v španščini?!?) in tam pa mi napiše: "Only part of a ReadProcessMemory or WriteProcessMemory request was completed" in lahko pritisnem samo zapri.
Vse sem poskusil še v varnem načinu toda ista zgodba.
Hvala,
Jure
A ne ve nobeden kako uninštalirat Pando?
Brez formatiranje če je mogoče
Brez formatiranje če je mogoče
Zgodovina sprememb…
- spremenil: koli99 ()
Zakaj bi si kupil originalno če z njo nisem zadovoljen? Potegnil sem si samo 30-dnevno različico, ki naj bi bila v slovenščini toda ta je v španščini in ko jo hočem uninštalirat...skratka kar sem napisal zgoraj
jsmith ::
Google najde precej strani, kjer uporabniki opisujejo težave z odstranjevanjem Pande. Na uradni spletni strani piše takole:
- In order to uninstall the product, click on the Windows Start button.
- Select Programs.
- Select Panda Titanium Antivirus 2004.
- Click on Uninstall.
- You will then be prompted to restart the computer.
V skrajnem primeru lahko pobrišeš imenik v katerem je program in popraviš register.
- In order to uninstall the product, click on the Windows Start button.
- Select Programs.
- Select Panda Titanium Antivirus 2004.
- Click on Uninstall.
- You will then be prompted to restart the computer.
V skrajnem primeru lahko pobrišeš imenik v katerem je program in popraviš register.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neznani virus onemogoči vse programe za zaščito in upočasni sistemOddelek: Pomoč in nasveti | 4635 (4158) | nokia6310 |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40519 (15501) | brainiac20 |
» | vsiljen programOddelek: Pomoč in nasveti | 1476 (1261) | Gambino |
» | Antivirus (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 6019 (5044) | BigFoot |
» | Prvi protivirusni program v slovenščiniOddelek: Novice / Varnost | 3280 (3280) | Mikados12 |