Forum » Hlajenje in modifikacije » Mod napajalnika m.i.h.a. style
Mod napajalnika m.i.h.a. style
m.i.h.a. ::
"Malo" sem preuredil napajalnik in ga poslikal. Slike niso ne vem kaj, ker so bile slikane zvečer z ne preveč mirno roko. Je pa stvar skoraj neslišna in dobro prevetrena.
Poleg tega sem ga pa preuredil tudi zato, da bolje paše k ohišju.
Zaenkrat še ni montiran v ohišje, ker moram zamenjat še cevi za vodno, namestit senzorje,... ni cajta v glavnem.
Poleg tega sem ga pa preuredil tudi zato, da bolje paše k ohišju.
Zaenkrat še ni montiran v ohišje, ker moram zamenjat še cevi za vodno, namestit senzorje,... ni cajta v glavnem.
- zavarovalo slike: OwcA ()
tiborrr ::
Zelo lepo, miha. Res! Meni pa je mojega Antec se malo zal, da bi ga tako zmalicil
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
Še v dodatno opravičilo:
Napajalc in vent na njem zgledata na drugi in tretji sliki kakor, da sta usrana, ampak nista. Krivo je moje slikanje pri slabi osvetlitvi in s tresočo roko, poleg tega se mi je s slikanjem mudilo (digitalc namreč ni moj ). Napajalnik je drugače pobarvan z lak barvo (metalik črna) in so na njemu vidni odsevi, zato so tudi slike bolj čudne (odsevi pač).
Napajalc in vent na njem zgledata na drugi in tretji sliki kakor, da sta usrana, ampak nista. Krivo je moje slikanje pri slabi osvetlitvi in s tresočo roko, poleg tega se mi je s slikanjem mudilo (digitalc namreč ni moj ). Napajalnik je drugače pobarvan z lak barvo (metalik črna) in so na njemu vidni odsevi, zato so tudi slike bolj čudne (odsevi pač).
OnTheMic ::
m.i.h.a., vsekakor pohvale vredna modifikacija...
Glede slik pa se ne sekirat, saj se vidi, da si zadevo dobro spoliral
morda le majhen namig za slikanje: problem tvojih neostrih slik ni v slabi svetlobi in tresoči roki, saj je povsod (razen zadnja slika) prisotna bliskavica. Prihodnjič slikaj v MAKRO načinu, pa bo najpomembnejši motiv slike, ki je tik pred objektivom, popolnoma oster. Sedaj se namreč dobro vidi ostro ozadje in neoster napajalnik, ker je le-ta že v makro območju ostrenja (druga slika)...
...ampak to morda ne spada več v to temo...
Še enkrat čestitke...
LP
Glede slik pa se ne sekirat, saj se vidi, da si zadevo dobro spoliral
morda le majhen namig za slikanje: problem tvojih neostrih slik ni v slabi svetlobi in tresoči roki, saj je povsod (razen zadnja slika) prisotna bliskavica. Prihodnjič slikaj v MAKRO načinu, pa bo najpomembnejši motiv slike, ki je tik pred objektivom, popolnoma oster. Sedaj se namreč dobro vidi ostro ozadje in neoster napajalnik, ker je le-ta že v makro območju ostrenja (druga slika)...
...ampak to morda ne spada več v to temo...
Še enkrat čestitke...
LP
DimmniBurek ::
Kako pa si "zalimal" mrežco? Jest sm zrezal stranico napajalca, in pobarvu mrežco na plavo, sam zdej nevem kako prlimat!
There Is No Stronger Drug Than Reality
frenk ::
no tole je pa že kar vredu modifikacija...dej mi povej kje si dobil mrežco in al majo še kaj bol gostega?
DimmniBurek ::
Tako mrežco majo pomoje v takih trgovinah kjer majo železo, jeklo, aluminij.... Gostote pa so različne! V Ilirski Bistrici majo pri Šenkincu! Jest sm dobil pri avtokleparju od mrežce za avto(sprednji spojler)
There Is No Stronger Drug Than Reality
Kos takšne mreže smo imeli doma in sem jo zrezal in pobarval. Sprva sem imel v mislih drugačno mrežico, ampak se mi je stvar zasrala, ko sem jo barval, zato sem uporabil drugačno.
Mrežico sem pa zalepil, kupil sem eno epoxy lepilo v bauhausu in stvar dobro namazal ter zlepil. Lotat oz. variti tega ne moreš, pa tudi pritrditev z vijaki ne bi bila tako lepa.
Vse skupaj deluje v redu in tiho, ampak bi se rad znebil venta v napajalniku zato planiram med počitnicami izdelat vodno še za napajalc.
Aja, pa hvala za pohvale in komentarje.
Mrežico sem pa zalepil, kupil sem eno epoxy lepilo v bauhausu in stvar dobro namazal ter zlepil. Lotat oz. variti tega ne moreš, pa tudi pritrditev z vijaki ne bi bila tako lepa.
Vse skupaj deluje v redu in tiho, ampak bi se rad znebil venta v napajalniku zato planiram med počitnicami izdelat vodno še za napajalc.
Aja, pa hvala za pohvale in komentarje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | naredil si bom carbon fibre ohišje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 22194 (16249) | DimmniBurek |
» | Lian-Li V2000 (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8050 (5013) | LittleDevil |
» | No pa se moja modifikacija ohisja in ostalegaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1822 (1045) | kuglvinkl |
» | Navdih za mod ohišjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1232 (902) | C_maniak |
» | Odprti napajalec?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1223 (1074) | VASkO |