» »

9800XT flash

9800XT flash

Jackass ::

Nism vedu, v na kerm oddelku nej vprašam nej dam, pa sm sm napisu.

Mam Hercules R9800SE AIW, pa bi jo rd flashu v 9800xt. Enkrat sm nekje tle na slo-techu kliknu na en link (mislm da v mesecu januarju) in pršu na stran, kjer je blo povn flashov, med drugim tut flash za to kr bi js rd. In tkrt sm jo pozabu shrant pod priljubljene.

Pisal je kao da če spravš GPU do 412MHz in rame do 380Mhz, da pol jo lohk fleshaš v XT in pridobiš samo s flashom kr dost na performance-u.

A kdo ve katera stran bi to bla, al pa za kšno podobno stran, kjer bi bli flashi za Radeone.

Sm isku po novicah, pa nism nč najdu, po temah na forumu pa lohk iščm par dni!
jAcKaSS

T(he) Boss ::

Za XT ne vem, vem pa, da je bilo za pro na www.slo-mod.com :\

kihc ::

Samo opozorilo, če imaš ti AIW, in flešaš z biosom od neAIW, mislim da zna biti grdo.:\
x

A pol rajš flasham z Bios-om od 9800pro AIW?

Aha še to, a zna pridt do kšnih problemov, k js mam Ifineon 3.3 rame, 9800pro AIW majo pa 2.8 rame?

aja pa še to: A to preprosto flasham z biosom od želene grafe, al morm met prov posebn flash za flashanje Herculesove 9800SE AIW v 9800PRO AIW...?
jAcKaSS

Caligula ::

NE!

Samo na graficne z ENAKIM RAMom se lahko flasha bios. In nasploh se mi zdi, da ne razumes vsega kar je s tem povezano. Najprej je treba za kaj takega kartico prelotat s cimer izgubis garancijo. Z flashanjem na pro ne dobis nic razen visje nazivne frekvence kar pa itak lahko nastimas ze v rivatunerju.

Skratka mogoce mogoce, da bi kaj pridobil ce bi flashal na XT, s flashanjem na PRO pa prakticno nic. Samo garancijo bi za brezveze stran vrgel.

Pa ce ze bos kdaj flashal na XT moras flashat z AIW.

IN nasploh, glede na to ,da te kartice sploh se ne mors do konca izkorisit pac pocakaj s takimi podvigi do takrat, ko ti bo koristilo pa tudi preverjenih nacinov in informacij in biosov bo vec.

mesoreznica ::

"IN nasploh, glede na to ,da te kartice sploh se ne mors do konca izkorisit pac pocakaj s takimi podvigi do takrat, ko ti bo koristilo pa tudi preverjenih nacinov in informacij in biosov bo vec. "

Caligula po čem pa sklepaš, da te kartice ne more do konca izkoristit?

A ti jaz povem kje recimo 9800 pro poklekne?

Lock on, IL2 FB.... pa še kakšna bi se našla.

In če boš kdaj igral kakšno od teh igre boš opazil, da vsak dodaten detajl lahko pomeni razliko med zmago in porazom.

Brez skrbi vsak dodten Hz se da izkoristit. Vsaj pri teh igrah.

Drugače se pa tudi jaz strinjam.

Omega driverji in Rivatuner in zvlečeš Max vn. Pa še veliko bolj ziher je tak način.

LP

Zgodovina sprememb…

To, da jo je treba prelotat, pa Vmode narest mi je jasn, sam zanimal me je, kako je z rami.

Najdu sm namreč ene biose za Herculesovo 9800xt AIW 128MB rama, kar ustreza moji 9800SE, sam problem je, da ma je BIOS kao za Samsungove rame, moja grafa ma pa Ifineon.

Sam to men mal ni jasn. A pol morš dobit flash za npr. 9800pro AIW z Ifineon 3.3 rame, npr Samsung 3.3 al pa krkol druzga ne bi delal?
jAcKaSS

Jackass zakaj Flash?????

Omega driverji in Riva tuner bosta ven izvlekla enako ali pa še več.

LP

Jackass, dobiti bi moral BOS od ene z popolnoma enakimi RAMi kot jih imas ti. Se pravi Infineoni in enako ns.

Samo se ti v bistvu ne splaca. Razen mogoce XT pa se to pocakaj, da kdo to naredi pa napise, ce je dejansko kartica kaj mocnejsa potem.

Pri Sturmoviku,.. se predvsem pozna procesor. Bratu na Pentiumu laufa ful bolje pa ma enako graficno. Ta spil je procesorsko pozresen.
Radeona 9800 XT pa ne obere do kosti. So druge stvari ozko grlo.

Ne bo držalo. Sem videl kaj pomeni na istem računalniku prehod iz 9600 pro na 9800 pro. Procesor je 2.8 HT@3.3 G.

Lp

JA, seveda se je prehod med tema graficnima poznal, ker je 9600 pac svoh. Presvoh.
Pri 9800 XT pa je ozko grlo ze procesor. Prej kot kartica.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kje je tukaj fora? Poceni novi 9800 pro

Oddelek: Kaj kupiti
382217 (1161) GrimReaper
»

flashanje 9800pro (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
905093 (3689) Black Metalc
»

Kako izvem temperaturo GPU

442413 (1810) Tilen
»

hercules 9800np @ 9800pro

171287 (1099) Caligula
»

ATI Radeon 9800 SE ali 9600XT (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
20011167 (7659) flisko

Več podobnih tem