Forum » Zvok in slika » pomoc pri samsung 959 nf
pomoc pri samsung 959 nf
Samurai- ::
Zivjo,pravkar sem kupil Samsung 959 Nf
vendar imam manjse probleme in me zanima ce je to dovolj da uveljavim garancijo?
problem je geometricni:
npr pognal sem program,kjer ti narise manjse kvadrate sorazmerno cez cel ekran,in npr
nekje malo na levi strani od sredine ni ravno,ampak je gledano od zgoraj dol crta kriva,drugje je npr na desni ravno,cist levo pa tk tk,ce popravim tukaj,se pokvari drugje,zgleda kot da je malo izboceno ter tudi cisto rahlo kvari samo ostrino slike tam kjer je malo ukrivljeno.
bdw na na opcijah focus in ostrine sem vse nastimal,a ni tako kot bi clovek pricakoval
hvala za odgovore
vendar imam manjse probleme in me zanima ce je to dovolj da uveljavim garancijo?
problem je geometricni:
npr pognal sem program,kjer ti narise manjse kvadrate sorazmerno cez cel ekran,in npr
nekje malo na levi strani od sredine ni ravno,ampak je gledano od zgoraj dol crta kriva,drugje je npr na desni ravno,cist levo pa tk tk,ce popravim tukaj,se pokvari drugje,zgleda kot da je malo izboceno ter tudi cisto rahlo kvari samo ostrino slike tam kjer je malo ukrivljeno.
bdw na na opcijah focus in ostrine sem vse nastimal,a ni tako kot bi clovek pricakoval
hvala za odgovore
CaqKa ::
če še ni 8 dni od nakupa bi moral po zakonu imet vso pravico zadevo nazaj nest in denar zahtevat.
Samurai- ::
in vas nic ne moti da ni tako kot bi moral bit?
mene moti,saj sem dal dosti kesa za monitor ki naj bi bil odlicen..
beda
mene moti,saj sem dal dosti kesa za monitor ki naj bi bil odlicen..
beda
glinik ::
Še pri IIYAMI, ki te stane 110k ni vse OK. Tako je pisal en user tukaj. Šalijo se z nami CRT-fani, kaj moremo. Jaz imam čisto nov (že drugi) monitor pa imam na sprednji leči belo piko. Monitor je na... na ... malo meglen , ampak to še komaj toleriram čeprac teško. Samo tota pika, kot da imam LCD-ja Imam pa Philipsa 109P za takrat 80k.
Lp
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 4k monitor (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17485 (14375) | Voluharr |
» | LCD ali CRT pri ločjivosti 1600x1200Oddelek: Kaj kupiti | 2540 (2101) | Brane2 |
» | Kupujem nov 19" CRT monitor (visji razred) - potrebujem vasa priporocilaOddelek: Kaj kupiti | 2562 (1861) | glinik |
» | Nakup monitorja CRT ali LCD- svetujteOddelek: Kaj kupiti | 2090 (1575) | matej123 |
» | Vprašanje o trinitronihOddelek: Pomoč in nasveti | 2256 (1664) | Hux |