» »

Outlook 2000 again (andrej)

Outlook 2000 again (andrej)

Loki ::

Pogruntal sem, zakaj ma Outlook (slovenska verzija) probleme z enimi dolocenimi crkami (č) in slovensko tipkovnico.

Fora je v tem, da skos, ko se zazene, spremeni tipkovnico v amerisko (input locales).

Now, Q:
A bi delal seb kej skode, ce bi preprosto odstranil amerisko tipkovnico (da bi ostala sam slovenska)?

Outlook se mi nesramno zatika, na relativno spodobnem racunalniku (celeron 400@450, 128 RAM, Win 2000).
Pri tem sicer lavfa SETI, ampak ni razlike tut, ce ga odklopim.

Anyone?
I left my wallet in El Segundo

JLP ::

Sam takoj pobrišem ameriško tipkovnico (že med inštalacijo Winsov). Do zdej zarad tega še nism imel nikakršnih problemov.
Live long and prosper!

matevzm ::

Default locale mora biti nastavljen na Srednjo Evropo, Slovenija. Potem imas lahko EN ali pa SL tipkovnico, pa ni problema.

Loki ::

OK THX a se kermu od vaja kej zatika med delovanjem (da se ene par sekund ne odziva, poj pa kar naenkrat napise vse, kar si vtipkal)?
I left my wallet in El Segundo

andrej ::

to lahko naredis - ne bi smelo bit problemov, ker sem ze to naredo, samo se ne spomnim dobro, ce je blo to v w2k ali kje drugje.
sam nima nobenih tezav, res pa je, da ravno ne uporabljam sumnikov in slovenske tipkovnice:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Potrjen nov standard slovenske tipkovnice (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Diski
17630269 (18670) Phantomeye
»

Eclipse problem

Oddelek: Programiranje
132148 (1828) MrStein
»

Kupil prenosnik z Ameriško tipkovnico

Oddelek: Pomoč in nasveti
121485 (1214) fosil
»

standardna qwerty tipkovnica