Forum » Programska oprema » Outlook 2000 again (andrej)
Outlook 2000 again (andrej)
Loki ::
Pogruntal sem, zakaj ma Outlook (slovenska verzija) probleme z enimi dolocenimi crkami (č) in slovensko tipkovnico.
Fora je v tem, da skos, ko se zazene, spremeni tipkovnico v amerisko (input locales).
Now, Q:
A bi delal seb kej skode, ce bi preprosto odstranil amerisko tipkovnico (da bi ostala sam slovenska)?
Outlook se mi nesramno zatika, na relativno spodobnem racunalniku (celeron 400@450, 128 RAM, Win 2000).
Pri tem sicer lavfa SETI, ampak ni razlike tut, ce ga odklopim.
Anyone?
Fora je v tem, da skos, ko se zazene, spremeni tipkovnico v amerisko (input locales).
Now, Q:
A bi delal seb kej skode, ce bi preprosto odstranil amerisko tipkovnico (da bi ostala sam slovenska)?
Outlook se mi nesramno zatika, na relativno spodobnem racunalniku (celeron 400@450, 128 RAM, Win 2000).
Pri tem sicer lavfa SETI, ampak ni razlike tut, ce ga odklopim.
Anyone?
I left my wallet in El Segundo
JLP ::
Sam takoj pobrišem ameriško tipkovnico (že med inštalacijo Winsov). Do zdej zarad tega še nism imel nikakršnih problemov.
Live long and prosper!
matevzm ::
Default locale mora biti nastavljen na Srednjo Evropo, Slovenija. Potem imas lahko EN ali pa SL tipkovnico, pa ni problema.
Loki ::
OK THX a se kermu od vaja kej zatika med delovanjem (da se ene par sekund ne odziva, poj pa kar naenkrat napise vse, kar si vtipkal)?
I left my wallet in El Segundo
andrej ::
to lahko naredis - ne bi smelo bit problemov, ker sem ze to naredo, samo se ne spomnim dobro, ce je blo to v w2k ali kje drugje.
sam nima nobenih tezav, res pa je, da ravno ne uporabljam sumnikov in slovenske tipkovnice
sam nima nobenih tezav, res pa je, da ravno ne uporabljam sumnikov in slovenske tipkovnice
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Potrjen nov standard slovenske tipkovnice (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Diski | 30269 (18670) | Phantomeye |
» | Eclipse problemOddelek: Programiranje | 2148 (1828) | MrStein |
» | Kupil prenosnik z Ameriško tipkovnicoOddelek: Pomoč in nasveti | 1485 (1214) | fosil |
» | standardna qwerty tipkovnicaOddelek: Kaj kupiti | 1269 (1224) | Ashrack |
» | Začetnišk vprašanja MacOddelek: Operacijski sistemi | 3684 (3358) | Phoebus |