Forum » Kaj kupiti » Je tukaj ze kdo kupil JVC GR-D23?
Je tukaj ze kdo kupil JVC GR-D23?
Caligula ::
To je kamera, ki jo imajo v akciji v Enaa za 119.000 SIT. Ker je majhna, ima luc in dobre opticne lastnosti me zanima, ce je ze kdo kupil in kake so izkusnje, ker me zelo mika.
Caligula ::
Ze, ze, sam tam se nimajo. Majo sam tastare modele. Tud v HArveyu se nimajo,..
Sicer sem nasel tole ampak bi rad se koga slisal.
Ker hmal bom nabavil ali tole ali pa Panasonica NV-DS 60, ker je tista sus in jo je kolega kupil ko sem mu jo svetoval in je res fajn. Sam sam sem mel malo nazaj JVCja in ma dobro optiko (tud 16kratni opticni zoom) sam mu je lucka manjkala kar je velik minus. Panasonic in ta JVC jo mata.
Pa majhni sta in mas lahk skos s sabo.
Sicer sem nasel tole ampak bi rad se koga slisal.
Ker hmal bom nabavil ali tole ali pa Panasonica NV-DS 60, ker je tista sus in jo je kolega kupil ko sem mu jo svetoval in je res fajn. Sam sam sem mel malo nazaj JVCja in ma dobro optiko (tud 16kratni opticni zoom) sam mu je lucka manjkala kar je velik minus. Panasonic in ta JVC jo mata.
Pa majhni sta in mas lahk skos s sabo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Fuji FinePix S5600Oddelek: Kaj kupiti | 1966 (1834) | rhabdo |
» | Mini DV kamera Panasonic NV-GS11 - osebno mnenje (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7042 (5435) | pivmik |
» | Panasonic NV-GS15 (best buy!) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8940 (5992) | pivmik |
» | Digitalna kamera (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6340 (5441) | Caligula |
» | Digitalna videokameraOddelek: Kaj kupiti | 2032 (1686) | Caligula |