» »

Ali je varno kupiti v trgovini JAE v Celju

ssamec3 ::

Pozdavljeni

Mene pa nekaj zanima če je ži kdo kupil kaj v trgovini JAE v Celju in je mel kakšne probleme z stvarjo ko jo je kupil???
Sprašujem pa zato ko je moj prijatelj kupil tam GeForce 5700Ultra pa se mu je grel na 85C. Je nesel nazaj grafično kartico so mu dali novo iz skladišča pa se mu je isto grela na 85C . Govorice so take da so zato odprli JAE v Celju da bi lahko praznili skladišče v JAE v Ljubljani !!
Moji prijatelji so rekli da je samo v JAE v Ljubljani je varno kupovati ne pa v Celju!!!
Zato pa vas sprašujem za mnjenje v trgovini JAE v Celju a je mel ži kdo kakšne probleme??>:D >:D >:D

MadMicka ::

Svašta.

Da bodo odprl v Celju trgovino zato, da bodo prodajal pokvarjeno robo iz Ljubljane. Pa mislim res, kva vse si ljudje ne zmislijo...

matter ::

>:D tko se pa že dolg nism smeju

Če je pa res jaz nebi rad kupil zdaj Radeona 9800XT pa se mi bo grel na 85C!!!!
Raje kupim druge!!!

Zheegec ::

Saj nekatere kartice se res veliko grejejo, naj si prevetri ohišje.
Senzor pa kaže zaznano T + 20C....
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

ganzi ::

jae je zakon in vrjetn ne sam v lj!;)

Men se je enkrat en radeon pregreval pa so ga brez vprašanja zamnjal za ti4200..;)

Prow za pohvalt so!
LP

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ganzi ()

Ok
Hvala za odgovor drugi teden bo ži Radeon 9800XT v moji mašini !!
:D :D :D :D :D

Caligula ::

Ma daj si raje kupi navadnega 9800 PRO za precej manj denarja pa ga v 3 minutah navijes do XT in cez...

Skoda denarja za XT. Resno. Za 60 jurjev dobis PROja in ni nic slabsi od XTja.

Big Poppa ::

Ssamec3:

Ne,nikar ne kupuj tam.Imajo na vhodu senzorje,ki sprožijo plazma topove,če vstopiš v trgovino in ta popolnoma raztrgajo.

Zdaj pa resno:tako bednega vprašanja na slo-tech še nisem prebral.Zakaj pa obstaja garancija,ha?

slamc ::

Big Poppa: Bravo-najizvirnejsi post do sedaj

chucki ::

Res je kar je rekel @ssamec3! Od kar je odprt JAE v Celju smo z kolegim spustil okol 600.000Sit 8-). Od tega je crknilo 30% robe. Lahk kr napisem ka je blo hin: dvd-rw nec ki ga imajo v akciji! 2x skener umax,(enkrat so celo prodali rabljenega,ker se je vidlo da je okrusen) ; 2x graficna asus 5900 ( grele so se do 90C, tretja jih ima komaj 55C) ; osnovna plosca Gigabyte GA-7n400L ( po tednu delovanja se ni zbudila vec) ; ram CMX 256A-3700 256MB DDR (nisi ga mogu navit niti za 1mhz) . Poleg tega je kolega kupil celotni racunalnik in 4 komponente v racunalniku niso bile taksne kot je pisalo na racunu. ;((

Zdaj mi pa povejte,ce nimajo skart robe?
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

Zgodovina sprememb…

• spremenil: chucki ()

From LJ with love >:D

Nekam morajo poslat tisto cesar mi nocemo :D
Sam dvomim, da je kakrsna vzrocna zveza med dogajanjem v LJ in CE.
Ceproures ne vem zakaj bi mel ravno tako smolo. Izkoriscaj garancijo,... lahkpa da mors une v Celju se naucit, da bodo tok fajn k ti v LJ.

no-name ::

Pa dajte no lepo vas prosim.Jae je čist vredu mislim da daleč najboljša trgovina tako v Ljubljani kot v Celju. Če pa gdo kupi kakšno zadevo in jo potem navija tako da crkne a je zato kriv Jae. Prodajalci so čist kul v celju lepo se z njimi pogovoriš pa ti povejo vse :)

Vse? Dej vprasi kdo je ubil JFKja. :D

mloncar ::

jae je prou zakon firma, prodajalci co pa druga zgodba.. ..eni s katerim se lahko mal pomeniš (pomoje) je stojan (iz lj, dela v prodaji).
Abit NF7-s, barton 2600@2655(231x11.5), 2x256mb Geil Value PC3200,
Leadtek FX5900LX 128mb MyVIVO

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mloncar ()

pazduha ::

No fantje (=ssamec in chucki) pa mi povejte, koliko od teh komponent (če so bile defektne) vama pa niso hoteli zamenjati v zakonskem roku 8 dni? In koliko od teh komponent nista poskusala navijati?>:D - razen skenerja seveda:D . Poleg tega pa da bo jasno - z RAMi, ki delujejo in se morda ne dajo navijati, ni narobe NIČ (0). Ponavadi je to, da se ne da naviti, prej kriva matična plošča (oz. chipset) in ne RAMi.

Po mojem pa vaju imajo v JAE-tu na piki:P in vama zanalašč dajejo robo ki se je ne da navijat?! >:D

Itak nas pa vse uporabnike pred prevarami in podobnimi zadevami ščiti garancija :))

:D Caligula: lahko bi bil mal bolj skromen in bi vprašal samo kdo je fental Krambergerja:D

Ne govor ce nis meu pred sabo teh ramov in plate! Ce bos ti navil proc za 100mhz vec se ti plata ne more skurit! Posebaj gigabyte ko so kao za navijanje.
Ni fore u tem a ti menjajo takoj al ne. Glupo mi je hodit skos tja pa tezit da je nekaj crknal pa brez compa bit kak dan ali dva!

antonija ::

A pol bi mogl v JAE probat vsako plato ce se navija pa jo sele pol prodat? A nimamo zato garancije in podobnih stvari?:\
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Za Krambergerja vem 8-)

Kar se pa tice defektne robe,... Jae ni izdelovalc teh zadev. Pac majo proizvajalci razlicno dobre serije, mi smo se vedno bananarepubljik za vecino proizvajalcev, dostkrat majo njihovi dobavitelji slabe komponente,.. skratka tuki je ogromn faktorjev. Ce je teb v JAE nerodn it kok bi ti blo sele v Mlacoma :D

Jae so fajn, roba je kakrsna je, garancijo,.. ti pa tko lepo uveljavljajo, da so resnicno vredni pohvale.

Pa ne pozabi,... prasaj kdo je trofnil JFKja.

Jao jao, res ne vem. A je nekaterim vse v življenju da navijajo svoje procesorje, plate in podobno in da morajo potem zadevo hladit s tekočim dušikom?:))

Če se RAMi ne dajo navijat, prodajalcu zadeve sploh ne bi bilo treba zamenjat. Če dela, dela. Ko ti pa zamenjajo, pa vseeno pljuvaš po njih>:D . Poskus kej podobnga v kaki drugi firmi, me zanima kaj se bo zgodilo.

no-name ::

JAE je zakon, skoraj vse se da dobit pa še poceni je >:D >:D >:D !!!

malo denarja malo muske!!!>:D >:D

T0RN4D0 ::

ah no, eni pa kr mate ideje...

poznam primer, k je enem crknal že par diskov (tak recimo tedn dva je delu en) pa je čaku lepo 45 dni... če ne drugega, so se diski vmes pocenil... (mislim da je blo pr mimovrste) :P
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

bond007 ::

ja ta primer bi bil jst:D - pa ni blo glih 14 dni ampak mal več 2 meseca (ta prvi disk pa je deloval ok več kot pol leta). Sicer sem na tega zadnjega čaku manj ko 14 dni - pri enaa (btw jutri dobim WDja). Škoda le, da se ne da česa drugega vzeti namesto diska..

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bond007 ()

kinetik ::

Misli ta tema je pa res bosa v celju so res kul prodajalci, še posebnu un ki ma kratke črne lase in mu že mal na plešo vleče, z njim se da vse zmenit. Da ne umenem da je pred jae v celju bilo porazno priti do prijaznega osebja, dober ene trgovine so izstopale pa še to samo ob določenih dnevih.
nic pametnega nimam za povedati

swalow ::

hmm, res vprašanje, koliko je narobe z robo, bolj bi se vprašal, če je kaj narobe z tistim, ki mu vse stvari v kišti na 85c delajo... probaj zmanjšat ogravanje v hiši iz 60 na 20C pa potem probaj kakšno stvar kupit...

Nekdo se je tudi vprašal čemu navijanje... če so stvari narejene tako, kot se prodajajo, potem greš na lastno odgovornost, ako ti nekaj navijaš in testiraš do kje gredo stvari... zakaj nebi raje hodil po robi prepada in testiral, do kje dejansko je tisti rob, po katerem še lahko stabilno hodiš ... pa po možnosti mej naložene Win ME...

lp in veliko uspešnih računalniških kupčij

LOL swalom, kr naj ti povejo pobi da se jim kr grejejo te kartice 8-)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Jae propada? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7317415 (11093) bobby
»

Kje najraje nakupujete rač.komponente?

111270 (985) mtosev
»

JAE je le prodan (strani: 1 2 )

7411894 (8265) schurda
»

negativne izkušnje z slovenskimi trgovci (strani: 1 2 )

6635578 (31898) Dr_M
»

gigabyte FX 5900XT za 49.990 sit!?!

Oddelek: Strojna oprema
262088 (1541) boštjan

Več podobnih tem