» »

ketero plato kupiti?

ketero plato kupiti?

mito ::

ASUS A7N8X-E Deluxe ali abit nf7-s ??

rad bi dovg spilov igrce pa me zanima kera je hitrejsa in boljsa?

hvala ze vnaprej

mesoreznica ::

Če ne misliš na hudo navijat vzami ASUS.

LP

boštjan ::

kaj misliš če boš gor vrgo grafo 9200SE, da boš normalno igral igre,tudi če boš kupo plato z neverjetnimi pospeški in nastavitvami v biosu. Raje postavi vprašanje,kero grafo,da bom vredu igral igre

Boštjan kako pa veš da bo gor dal 9200 SE?? Mogoče pa ima Radeona 9600 pro ali celo 9800 pro?

What i`s wrong with you?

LP

mesoreznica,zdaj pa daj gor 9800pro na obe plati.moje vprašanje je:pri keri plati ti bodo špili štekali?predpostavimo,da je s systemom vse ok.Ti povem,da razlike ne bo opazna.Se sprašujem,če je sploh od vas kdo gledal teste teh plat v igrah.
Z mano pa ni nič narobe.

Meni je to jasno, samo če ne ve nič o platah in vpraša katera je boljša kaj je narobe z tem?

Ne vem zakaj je potrebna takšna reakcija. Mu pa razloži, da ni bistvene razlike v hitrosti in amen. Pač nismo vsi tako pametni kot si ti.

LP

kuglvinkl ::

Pogleda se kakšne BIOS je, ali Awardov ali je AMIjev, pogleda se, kako je z bonbončki, pogleda se layout, ...

To so zadeve na podlagi katerih se odloči, če predpostavimo, da je cena enaka, hitre sta obe enako, katera štacuna dobavlja, kolk je garancije, zelo pomembno, kolk je velik Community za plato...
Your focus determines your reallity

MITO,vseeno kero od teh dveh,tudi če boš navijal.Raje povej kakšno grafo maš.

Mesoreznica,daleč od tega,da bi bil super pameten,samo če se postavi takšno vprašanje se vidi,da Mito niti ni razmislo,niti se sam pri sebi ni vprašal od česa je odvisna igralnost igerc,ampak kar vprašal.
Mislim pa da moja reakcija ni pretirana,le nazorno sem hotel prikazat stvar. Če pa še imaš kaj za dodat,pa so tukaj Pritožbe

mito ::

gor bo en barton-mogoce 3000+, radeon 9800pro,512 rama..........

mene je sam zanimal ce je kaksna razlika v hitrosti plat?

ker pa nisem heker pa hud poznavalec hardwera pac prasam!!!!

lp

razlike so minimalne,tako da jih v igrah sploh ne boš opazil.mogoče se zna samo zatakniti pri navijanju,tu pa mislim,da je abitka v rahli prednosti

Caligula ::

Jaz priporocam pol raje AMD 64 in isto Asrock plato, ki sta v JAE 68.000 SIT, ce si resnorazmisljal o Bartonu 3000, ker to je zgresena nalozba.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

razvrstitev radeonov

Oddelek: Kaj kupiti
442683 (1619) jest10
»

zamenjava R9550 za..? (strani: 1 2 3 )

1417580 (5812) sid911
»

6800 gt sparkle (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
696236 (5230) jest10

Ocenite mi graficno (strani: 1 2 3 4 5 )

23010062 (8303) OwcA
»

Kako se navijajo grafične kartice

Oddelek: Navijanje
432100 (1353) Wad@

Več podobnih tem