Forum » Kaj kupiti » iRiver
iRiver
jimmy23 ::
Zanima me ali ima mogoče kdo doma iRiver IMP550 disman?Kako se naprava kaj obnese in ali so kaki problemi z baterijam?
Tugo ::
jst ti svetujem, da greš na www.iriver.com in napišeš na forumu isto vprašanje, ker boš hitreje dobil odgovor.
ne vem pa, zakaj bi bil kakšen problem z baterijami?!?!
lp, T.
ne vem pa, zakaj bi bil kakšen problem z baterijami?!?!
lp, T.
fat boy slim ::
Pozdravljen!
Doma imam Iriver IMP-550 im moram rečt, da mi zaenkrat po 4 mesecih sem navdušen nad njim. Prej sem imel IMP-350, ki je tud zelo dobr, samo 550-ka je pa naredila korak naprej v obliki (je še manjša od 350-ke) in tudi kvaliteta izdelave je boljša.
Glede baterij nisem imel nobenih problemov, zdržijo pa cca. 20 ur poslušanja mp3-jev. Z zunanjim kompletom pa lahko tudi dodatnih 30ur, tako da je vsega skupaj 45-50 ur.
Če te kaj zanima, me lahko kontaktiraš na mail: dejan.stojanov@email.si
PS: Zdaj zna 550-ka predvajat tudi OGG file-je (če so ti kaj znani)
Doma imam Iriver IMP-550 im moram rečt, da mi zaenkrat po 4 mesecih sem navdušen nad njim. Prej sem imel IMP-350, ki je tud zelo dobr, samo 550-ka je pa naredila korak naprej v obliki (je še manjša od 350-ke) in tudi kvaliteta izdelave je boljša.
Glede baterij nisem imel nobenih problemov, zdržijo pa cca. 20 ur poslušanja mp3-jev. Z zunanjim kompletom pa lahko tudi dodatnih 30ur, tako da je vsega skupaj 45-50 ur.
Če te kaj zanima, me lahko kontaktiraš na mail: dejan.stojanov@email.si
PS: Zdaj zna 550-ka predvajat tudi OGG file-je (če so ti kaj znani)
fat boy slim ::
Prnesu mi ga je kolega, ki redno hodi v Rusijo.
V paketu dobiš: player, daljinec, slušalke - Sennheiser, dve tenki baterija za v player, podaljšek za slušalke (dolg 4 cm), zunanji batery box (priključiš dve dodatni bateriji AA), polnilec, torbico za player, navodila, .... mislim da je to vse.
Če imaš še kaj vprašanj, kar vprašaj!
V paketu dobiš: player, daljinec, slušalke - Sennheiser, dve tenki baterija za v player, podaljšek za slušalke (dolg 4 cm), zunanji batery box (priključiš dve dodatni bateriji AA), polnilec, torbico za player, navodila, .... mislim da je to vse.
Če imaš še kaj vprašanj, kar vprašaj!
Zakaj pa rabiš tist podaljšek za slušalke?Kaka je pa kaj kvaliteta na slušalkah?
Men ga bo prnesla teta iz Nemčije sam nikjer neznajo povedat kaj dobiš zraven pol sm pa le dubu eno trgovino, ki pa vejo kaj vse pošleko, tko da bom dubu točno to kar si napisu ti.V ameriki pa pošlejo še zravedn dodatek za avto komplet.
8-)]
Men ga bo prnesla teta iz Nemčije sam nikjer neznajo povedat kaj dobiš zraven pol sm pa le dubu eno trgovino, ki pa vejo kaj vse pošleko, tko da bom dubu točno to kar si napisu ti.V ameriki pa pošlejo še zravedn dodatek za avto komplet.
8-)]
Ne ni to nobena skrivnost
Sve skupaj me bo pršlo 170 EUR.Cena je 160EUR pa 10 EUR me bo pršla poštnina ko bojo poslal moji teti, ki je v MInhnu.
A mi lahko poveš kako je kaj z radiom?A dobr lovi glede nato da so slušalke antena?
LP!
Sve skupaj me bo pršlo 170 EUR.Cena je 160EUR pa 10 EUR me bo pršla poštnina ko bojo poslal moji teti, ki je v MInhnu.
A mi lahko poveš kako je kaj z radiom?A dobr lovi glede nato da so slušalke antena?
LP!
Pa še neki sm pozabu:
Na Amazon.de ga lahko kupiš za 139EUR sam ko sm pa poslal e-mail pa mi niso znali povedat kaj vse dobiš za to ceno, tko da.....
Na Amazon.de ga lahko kupiš za 139EUR sam ko sm pa poslal e-mail pa mi niso znali povedat kaj vse dobiš za to ceno, tko da.....
Tugo ::
Hvala, jimmy.
Jst ma iMP-350 in lovi čist ok. Edino nisem testiral kako lovi glede na kkšen drug player zato ti ne morem povedat kolk je razlike. Edino kar me moti pri radiju je to, da nima RDSa. Poslušam ga pa 0.000001% glede na poslušanje CDjev ;)
lp, T.
Jst ma iMP-350 in lovi čist ok. Edino nisem testiral kako lovi glede na kkšen drug player zato ti ne morem povedat kolk je razlike. Edino kar me moti pri radiju je to, da nima RDSa. Poslušam ga pa 0.000001% glede na poslušanje CDjev ;)
lp, T.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prenosni CD/mp3 player (iRiver vs. Sony)Oddelek: Kaj kupiti | 1909 (1809) | zee |
» | MP3 DiscmanOddelek: Kaj kupiti | 921 (840) | N-E-O |
» | kateri MP3 predvajalnik??Oddelek: Zvok in slika | 1043 (927) | OldSkul |
» | Nakup MP3Oddelek: Kaj kupiti | 2947 (2049) | G@MER |
» | Mp3 playerOddelek: Kaj kupiti | 1805 (1503) | Ashrack |