Forum » Omrežja in internet » Webhosts
Webhosts
Boogy ::
Imam stran z precej obiska in trenutni webhost mi ne zmore prenasat prometa, poleg tega mu server tud zadnje cajte dosti dol pada in me zanima ce ma kdo kksno precej veliko stran, kdo mu jo gosti.
Gledal sem www.streznik.com in se mi zdi ponudba precej ugodna, ali ima kdo kaksne izkusnje z njim(stabilnost, hitrost)?
Ce kdo ve kaksnega hosta z ugodno ponudbo in stabilnim streznikom v Sloveniji bi bil hvalezen.
Lp, Boogy
Gledal sem www.streznik.com in se mi zdi ponudba precej ugodna, ali ima kdo kaksne izkusnje z njim(stabilnost, hitrost)?
Ce kdo ve kaksnega hosta z ugodno ponudbo in stabilnim streznikom v Sloveniji bi bil hvalezen.
Lp, Boogy
JurijTurnsek ::
pejd na domena-sp.si ker so ful poceni!!! ne vem če so hitri so pa zelo zelo poceni... tud jst sm razmišljal da bi se preselo na plačniški strežnik, pa mi je blia ta ponudba najbolša
http://www.slatnaskejta.com
Jest ze placujem za webhosta ampak nisem zadovoljen s njim. Ne iscem glih najcenejsega ponudnika ampak iscem enga kvalitetnega, prostora okol 250mb, php, mySql, cgi, skratka kr vse kar si lohk zazelim in z hitro pipco v svet.
Najbolj primernega sm vidu streznik.com ampak me moti omejitev na 8gb prometa na mesec, ker nisem preprican ce je dovolj za 60 000 obiska na mesec.
Najbolj primernega sm vidu streznik.com ampak me moti omejitev na 8gb prometa na mesec, ker nisem preprican ce je dovolj za 60 000 obiska na mesec.
R0K ::
jst o kakih serverjih ne znam nic povedat bi te pa urasu za katiro stran mas.ko sem preracuno mas 2000 ljudi na dan kar je zlo velik pol more bit stran tut zanimiva
Stran je www.etrendi.com/cestitke/
Do 60 000 obiska mam pa predvsem ob pomembnih praznikih kar je itak cist jasn glede na temo moje strani
Do 60 000 obiska mam pa predvsem ob pomembnih praznikih kar je itak cist jasn glede na temo moje strani
Vse sam naredu, ampak se niti priblizno ne dosega ravni kakrsno sem si zadal. Bom mogu se precej napak(pomankljivosti) odpravit preden bom zadovoljen. Ampak za 4 mesce kukr je gor tud ni slabo...
Elemen_T ::
Odvisno kaj želiš...dobiš lahko 400Mb, php, cgi podpora, telnet, blablablalglballlalalalalbvlabllbal
za samo 20ksit na leto
Problem je le ta da se server nahaja v ameriki in so odzivni časi malo slabši. Ampak vseeno dela dovolj hitro.
Poglej torej www.mojstreznik.com
lp
za samo 20ksit na leto
Problem je le ta da se server nahaja v ameriki in so odzivni časi malo slabši. Ampak vseeno dela dovolj hitro.
Poglej torej www.mojstreznik.com
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Izdelava spletišč | 295951 (19243) | hariscorale |
» | gostovanje spletne strani - kateri ponudnik? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 24992 (1105) | Lonsarg |
» | Dobro gostovanje z strežniki v Sloveniji...fantazija?Oddelek: Izdelava spletišč | 3278 (2168) | jerry2000 |
» | WebHosting - rabim - nujno!Oddelek: Omrežja in internet | 1593 (1212) | SLOWWWeb.net |
» | www gostiteljstvo (na veliko)Oddelek: Omrežja in internet | 2274 (1965) | Ales |