Forum » Programska oprema » e-MULE povzroča zastoje...
e-MULE povzroča zastoje...
m_z ::
ojla
Problem je v tem, da e-mule znatno upočasni delovanje sistema (špili z delovanjem e-mule v ozadju delajo opazno/moteče počasi...). Seveda sem spreminjal nekaj nastavitev(po njihovih navodilih) a me vseeno zanima če ni mogoče kakšna "usodna" nastavitev kriva za težavo-jst pa ne vem zanjo. Če ima kdo kakšno idejo oz. namig kako pohitrit e-mule/sistem se za odgovor že zahvaljujem.
2,4 celeron, 512DDR, radeon 9600 256MB, maxtor 80GB 7200...
Problem je v tem, da e-mule znatno upočasni delovanje sistema (špili z delovanjem e-mule v ozadju delajo opazno/moteče počasi...). Seveda sem spreminjal nekaj nastavitev(po njihovih navodilih) a me vseeno zanima če ni mogoče kakšna "usodna" nastavitev kriva za težavo-jst pa ne vem zanjo. Če ima kdo kakšno idejo oz. namig kako pohitrit e-mule/sistem se za odgovor že zahvaljujem.
2,4 celeron, 512DDR, radeon 9600 256MB, maxtor 80GB 7200...
cole-22 ::
Ena stvar je lahko ta,da imas prevec nastiman UPLOAD(jst mam na 11 in mi normalno dela)!Drga stvar je to,da imas "samo" 512 rama to na splosno naj bi bilo vec kot dovol!Samo,ce downas stvari iz mule 2-3 dni brez prestanka in med tem hoces se igrat igre je 512 rama premalo in ti zato vse pocasi dela!Tko je blo pac pri meni na prejsnjem racunalniku!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 426208 (9492) | Freakylion |
» | e-mule - vprašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 2045 (1500) | 737 |
» | Emule in adsl problemOddelek: Omrežja in internet | 1572 (1476) | amigo_no1 |
» | eMule vs. torrentOddelek: Omrežja in internet | 5092 (4224) | mit3k |
» | Nova anketa!Oddelek: Novice / Ankete | 3369 (3369) | CaqKa |