Forum » Operacijski sistemi » Kake so strojne zahteve za ClarkConnect?
Kake so strojne zahteve za ClarkConnect?
meszaj ::
Imam naslednjo konfiguracijo računala, ki ga namenimo uporabljati za router s clarkconnectom Home Edition 2.1:
-pentium 133
-96 MB rama
-dva diska po 1,2 giga
V internet se bo preko njega povezovalo 8 uporabnikov, katerih polovica aktivno uporablja emule&stuff pa me zanima ce bo dovolj zmogljiv tale zgoraj opisani računalnik.
thnx vnaprej za odgovore.
-pentium 133
-96 MB rama
-dva diska po 1,2 giga
V internet se bo preko njega povezovalo 8 uporabnikov, katerih polovica aktivno uporablja emule&stuff pa me zanima ce bo dovolj zmogljiv tale zgoraj opisani računalnik.
thnx vnaprej za odgovore.
meszaj ::
sem bral tisto na njihovi strani. tam pise procesor pentium class in to je to.
mene pa zanimajo izkusnje ki jih imate vit-tisti ki to berete.
ker sem zadnjic nekje na forumu zasledil da je za 2.1 verzijo treba met dosti vec rama kot tam pise
mene pa zanimajo izkusnje ki jih imate vit-tisti ki to berete.
ker sem zadnjic nekje na forumu zasledil da je za 2.1 verzijo treba met dosti vec rama kot tam pise
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri procesor imate? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 8463 (5864) | GamingFish |
» | razlike v voltaži... (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4701 (3565) | Pyr0Beast |
» | ClarkConnect linux kot PC routerOddelek: Omrežja in internet | 1550 (1209) | jurre |
» | Katero nForce2 plato (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 31754 (18349) | Jaffa |
» | Zalman 5001-Al in Athlon 1200/266 (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4746 (3742) | para-site |