Forum » Pomoč in nasveti » ne ugasne
ne ugasne
MRB0rYS ::
Gor sm si naložu WIN ME, pa se mi je začel pojavljati problem, ko računalo ugasnem enostavno noče ugasnt, encajt zmleje tako kot more potem pa na plavmu ekranu napiše zaščitna napaka znova zaženite računalnik. A je možno da ko sm premazal 21 mostiček na slot 1 in ga kar tako pustil, tut če ga nisem mogel navit s tem nič se ni zgodlo.
b0rys
Tomi ::
Možno sicer je, vendar ne verjamem..
Napaka je skoraj gotovo v samih Oknih, če se ti da, jih še enkrat namesti, potem bi pa moralo delati.
Napaka je skoraj gotovo v samih Oknih, če se ti da, jih še enkrat namesti, potem bi pa moralo delati.
metrodusa.blogspot.com
OZZY ::
Men se to občasno zgodi zaradi kake nedovoljene operacije katerega nadzornega programa. Vrže blu scree in ni rešitve, samo hard reset. Dej probaj kot je tomi reku. Naloži nanovo winse in pa vse najnovejše drajverje za chipset,.... pa povej a je rešeno.
Go with the flow.
MRB0rYS ::
Gor jih mam mogoče mesec dni, pa nism jih glih nevem kolk uporabljal ta čas ni blo časa tako da ne verjamem da je to bom probal lak dol odkrušit pol bom pa koment dal.
b0rys
Loki ::
To je verjetno ena fora z ACPI nastavitvami.
Igraj se malo z temi nastavitvami v Winsih in v BIOSU.
Men je pomagal.
Igraj se malo z temi nastavitvami v Winsih in v BIOSU.
Men je pomagal.
I left my wallet in El Segundo
abcde7 ::
Jest sm se tkole enkat mal po biosu igrov (dve let nazaj)! Tok da je cel comp zaštekov, sej je bil že star! Sam takrat še nisem imel tega rač. znanja, ki ga mam zdej!
msmiha ::
Zapri vse aplikacije, ki ti laufajo v ozadju
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje AM2 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Navijanje | 11779 (8322) | asus |
» | DVI problemOddelek: Strojna oprema | 1376 (1218) | Jenej01 |
» | Antec me je negativno presenetu.. (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 3741 (3224) | Black Dragon |
» | Benchmarks -=- UT2K3 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 3955 (3082) | Boky |
» | PROSIM ZA POMOČ - NIKAKOR NE MOREM INŠTALIRATI DRIVERJEVOddelek: Pomoč in nasveti | 1459 (1198) | MaD_Mavr0 |