Forum » Izdelava spletišč » Php standalone?
Php standalone?
marS ::
Evo eno podvprašanje , mogoče zveni butasto (nisem ravno doma v izdelavi spletišč) ma me zanima iz praktičnih razlogov:
Ali je možno izvajati Php v "standalone" načinu / mislim da se tako reče - torej, da bi imel php fajle na CDju in bi jih pregledoval skozi brskalnik, neodvisno od tega če imaš instaliran php na računalniku, v bistvu bi se php izvajal iz CDja?
In če tako čudo obstaja, če ima kdo kake izkušnje s tem?
Ali je možno izvajati Php v "standalone" načinu / mislim da se tako reče - torej, da bi imel php fajle na CDju in bi jih pregledoval skozi brskalnik, neodvisno od tega če imaš instaliran php na računalniku, v bistvu bi se php izvajal iz CDja?
In če tako čudo obstaja, če ima kdo kake izkušnje s tem?
...no more heroes...
https://ilbis.com/
https://ilbis.com/
yimi ::
Verjetno misliš php za windows. Verjetno bi šlo. Php za windows se nahaja v obliki exe programa, ki bi ga pač poganjal z cdja. php.exe pa tako ali tako zna izvesti poljubno php datoteko, ki je podana kot parameter. Zadeva velja seveda če php ne deluje samo v mod načinu (modul apacheja).
Trubadur ::
in da bi pol v php skripti napisu pot do tolmača kt v perlu?če se da of korz
Berite Thomasa!
yimi ::
Jaz sem imel tako nainstalirano, da sem lahko php na linuxu poganjal iz ukazne lupine. Tudi mysql mora delovat.
zaj_tam ::
ja. v linuxu samo napises php se mi zdi. Windowsi pa majo en exe fajl, ki se ga pozene ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Izdelava spletišč | 251977 (26642) | miko22 |
» | PHP vs. ASP.NET vs. $OTHER (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Programiranje | 13880 (11235) | Spura |
» | HTML in tiskanjeOddelek: Izdelava spletišč | 1954 (1749) | pkrzic |
» | coolfreepagesOddelek: Omrežja in internet | 948 (849) | Red_Mamba |
» | php na domačem računalnikuOddelek: Izdelava spletišč | 1848 (1673) | Cokolesnik |