Forum » Strojna oprema » Slika je, barve pa ni!
Slika je, barve pa ni!
SonGoku ::
Dr. dan!
Imam vprašanje glede povezave med TV in grafično kartico. Seveda sem pred tem že prečital podobno temo na foromu, a odgovora nisem našel. Zanima me, zakaj je na mojem TV slika črno bela. Grafično mam 9600XT, TV je Samsung (star 3-4 leta), kabel pa Vivanco (posebej za povezavo PC in TV, kupljen v BigBangu za 4k SIT). Kabel ima na eni strani scart priključek, na drugi pa posebej za zvok in grafiko. V čem je problem, da slika ni barvna?Mogoče v monitirju, mam 15'' LG? Ali je potrebno potegnit kak program ali nove gonilnike (mam Catalyst 3.10).
Hvala!
Imam vprašanje glede povezave med TV in grafično kartico. Seveda sem pred tem že prečital podobno temo na foromu, a odgovora nisem našel. Zanima me, zakaj je na mojem TV slika črno bela. Grafično mam 9600XT, TV je Samsung (star 3-4 leta), kabel pa Vivanco (posebej za povezavo PC in TV, kupljen v BigBangu za 4k SIT). Kabel ima na eni strani scart priključek, na drugi pa posebej za zvok in grafiko. V čem je problem, da slika ni barvna?Mogoče v monitirju, mam 15'' LG? Ali je potrebno potegnit kak program ali nove gonilnike (mam Catalyst 3.10).
Hvala!
demirel ::
Problem je v nastavitvah grafične. Mislim, da moraš nastavit na PAL sistem ali nekaj podobnega (default je ameriški sistem). S tem problemom sem se že srečal in ga tudi že rešil. Razišči nastavitve grafične.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava VGA na HDTV preko HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20219 (9732) | kozorog |
» | Težave pri povezavi PC in TV (VGA -> RCA)Oddelek: Zvok in slika | 2331 (2144) | safast |
» | hdmiOddelek: Strojna oprema | 2065 (1257) | damirba |
» | zakaj ne kaze slike s PCja na TV?Oddelek: Zvok in slika | 5862 (4941) | jamabama007 |
» | ATI crossfire...Oddelek: Zvok in slika | 1660 (1189) | aha981 |