Forum » Loža » Nešto kao SETI
Nešto kao SETI
eomer ::
Folk da ne boste sma uporabljal sam SETi pejete na UD kjer je neki podobnega sam v zvezi z medicino!
asPeteR ::
Z tem programom so bile že polemike, kajti našo procesorsko moč so uporabljli za komercialne namene, barabe!!
OZZY ::
Jest sem že pret tem, ko je prišla ta novica na slo-tech uporabljal nekaj časa tudi UD.Ampak tiste pakete tako hitro naredi, da bi lahko na dan obdelal kake 7-8 paketov. Samo so pa paketi tolk veliki, da bi mi kar dolgo časa na dialupu loudal. Tko sem to opustil.
Pol pa še to, da se stvar izrablja v komercialne namene. Niti pod razno. SAmo če mi plačajo.
Pol pa še to, da se stvar izrablja v komercialne namene. Niti pod razno. SAmo če mi plačajo.
Go with the flow.
Marjan ::
a obstaja kej tazga, da ti plačajo??.....čeprov mal, samo se pa nabere!
kamen na kamen.....
če kdo ve za kej...link...plizzz
kamen na kamen.....
če kdo ve za kej...link...plizzz
OZZY ::
Mislim, da obstaja nek tak program in firma. Mislim, da je processtree ali nekaj podobnega. Samo jaz nisem mogel downloudat njihovega programa, saj me je vedno preusmerilo na neko drugo stran.
SAmo dvomim, da se da na ta način kej dobro zaslužit.
SAmo dvomim, da se da na ta način kej dobro zaslužit.
Go with the flow.
NoUse4AName ::
mogoce to da je cista zaprava procesorskih ciklov? proti takim distributed computing projektom kot so folding@home ali genome@home(nimam linka) kr nekaj je teh projektov ki imajo kaksen smisel in so koristni. Ko skapirajo folding bo stvar uporabljena na zelo mnogo podrocjih kot je prispevanje k razvoju nanotehnologije in tudi iskanje zdravila za raka. cel kup jih je ki so z namenom da najdejo zdravilo za neko bolezen. vi pa tu nekaj se jebete s setijem, namest da bi v cem pametnem sodelovali.
asPeteR ::
Ja sam fora tega je da ogromno takih "iskalcev pomoči za dobre namene'', sploh ne bo počela res tega kar "naj" bi. Bodisi AIDS cure, rak,...
Hočem povedati, da če se bo kaj takega pojavilo na novo bom zelo skeptičen, saj vemo kako hitro vse zlorabijo!
Hočem povedati, da če se bo kaj takega pojavilo na novo bom zelo skeptičen, saj vemo kako hitro vse zlorabijo!
Binji ::
Ma SETI je cist ql! Vsaj zmeris procesno moc, itd.. Ko bojo pa zaceli malo bolj reklamirat kaj drugega oz. mi bojo dokazali da me ne izrabljajo v komercialne namene, pol bo prslo pa se kej druzga!
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
NoUse4AName ::
ce ste probali moj link zgoraj bi vidli da vas vrzejo na stran univerzitete stanford, zdaj pa mi povej kolko sans je da to oni uporabljajo za kake druge namene? in gori je cel kup informacij o foldingu in je stvar zelo zanimiva.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Outlook samostojna verzija!Oddelek: Programska oprema | 3099 (2459) | MrGTO |
» | Slo-Tech in SETIOddelek: Novice / Obvestila | 2626 (2626) | San |
» | SETI@Slo-Tech (strani: 1 2 3 )Oddelek: Slo-Tech | 8384 (6137) | d0rK |
» | SETIOddelek: Loža | 1864 (1566) | NoUse4AName |
» | SETI-HOME (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 3897 (3284) | PaJo |