Forum » Navijanje » Kako z Duronom 750 nad 1000@133 mhz
Kako z Duronom 750 nad 1000@133 mhz
WinsuckeR ::
Durona sem uspel naviti do že zgoraj umenjene ferkvence in ne vem kako naprej...
Kaj bi moral še hladiti?
Z FSB ni nobene možnosti dvigovati - ker mi nekaj čudno dela (Drugače nj bi šlo po plati do 250mhz).
Trenutno stanje:
1000@133
1.98V
Max temp.:46°C
Procesorja tako ali tako nimam namena uporabljati več kot 2 meseca (samo zamenjava do takrat ko bom imel denar za novega) , tako da me temperatura ne zanima preveč.
Zatorej.. prosim da mi pomagate!
Kaj bi moral še hladiti?
Z FSB ni nobene možnosti dvigovati - ker mi nekaj čudno dela (Drugače nj bi šlo po plati do 250mhz).
Trenutno stanje:
1000@133
1.98V
Max temp.:46°C
Procesorja tako ali tako nimam namena uporabljati več kot 2 meseca (samo zamenjava do takrat ko bom imel denar za novega) , tako da me temperatura ne zanima preveč.
Zatorej.. prosim da mi pomagate!
- spremenil: WinsuckeR ()
Vesoljc ::
hja, spitfore jedro gre glih do tam nekje... 1000, 1100 če maš lep primerek... večji vcore ter nižje temperature rabiš, čeprav si že na 2V ;) jest ga furam 2.15 pod vodo pa dela na 1050, ob mrzlih dneh sem ga spravil na 1178 mhz... skoraj 100% oc
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Jst ga mam tut na vodnem --> sam pol če bi znižu temperaturo--> bi loh kj več navil?
Ker 46 se mi ne zdi glih velik (svojga predprejšnega Amdja sem furu na 70*C-pol sm ga prodov :( )
Kok maš pa FSB?
Pa množilnik?
Aja:
če nardim volt mode in prpalim voltažo (ubistvu sploh ne vem kok je max za Durona-misl dokler ga ne zažge ) na max - kok bi sploh profiteru?
(mosfeti niso problem ker mam gor 6cm Al rebra umes pa toplotno prevodno lepilo )
Ker 46 se mi ne zdi glih velik (svojga predprejšnega Amdja sem furu na 70*C-pol sm ga prodov :( )
Kok maš pa FSB?
Pa množilnik?
Aja:
če nardim volt mode in prpalim voltažo (ubistvu sploh ne vem kok je max za Durona-misl dokler ga ne zažge ) na max - kok bi sploh profiteru?
(mosfeti niso problem ker mam gor 6cm Al rebra umes pa toplotno prevodno lepilo )
Vesoljc ::
sej pravim, te duroni imajo mejo tam nekje 1100-1200-1300...
jest mam 10x105
če boš naredu volt mod, verjetno ne boš kej preveč profitiral, mogoče 100mhz ob veliko večji temperaturi...
jest mam 10x105
če boš naredu volt mod, verjetno ne boš kej preveč profitiral, mogoče 100mhz ob veliko večji temperaturi...
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Zja ubistvu me temperatura niti ne zanima kj preveč --> Itaq hočem hmal zamenat na kj bolšga--> to kišto pa pol znižat faktor in ga met zraven TVja ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OC 8800GTS G92 for dummiesOddelek: Navijanje | 1084 (875) | AnWar |
» | AMD 3700+ pomoč navitiOddelek: Navijanje | 2422 (1690) | m0LN4r |
» | Do koliko ste prišli (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Navijanje | 10154 (6775) | MEDENA |
» | zima je zakon za podirat oc rekordeOddelek: Navijanje | 2232 (1325) | schurda |
» | OC-anje ABIT KT-7A (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4937 (4259) | AtaStrumf |