Forum » Programska oprema » Flash 5 Pomoč !
Flash 5 Pomoč !
capitanoss ::
Kje lahko dobim Slo navodila za Flash 5 ??
moram priznati da sem v tej stvari začetnik !
moram priznati da sem v tej stvari začetnik !
Kje ste zdaj vsi ?
matic ::
Ma ni slo navodil! Vsaj ne takih da bi si z njimi zares lahko kaj pomagal! Se najbolje je da predelas za zacetek tiste lessone tm k to po help pol pa reci pa ti bom jest neki na simpl poslal mybi.. e-mail me.. kao nek home page narejen v flashu pa ti bom poslal fla file.. pa si bos ogledal mal.. samo najprej mal tisto postuderaj!
|SNap| ::
jst mam insane na enmu cd-ju od prjatla, sicer je kao demo sam jst sploh ne opazim razlike ... kodo pa lahk downloadas z http://hambo.yeah.net. Mislm pa da je biu program tud na enmu od cedejev revije pc&mediji.
Lunik ::
hem. rekel bi, da so bla se narbolj uporabna navodila v slovenščini v Jokerjevi mali šoli flasha (številke se mi zdi tam okol 80). Razložene so osnove (tweeni, zlo malo programiranja...)
Drgac bi pa že ene stotič reku da vse piše v helpu...
Če pa ne znaš angleško si pa s slovarjem pomagaj...
jakajancar: a si se že spravu resno programirat?
Drgac bi pa že ene stotič reku da vse piše v helpu...
Če pa ne znaš angleško si pa s slovarjem pomagaj...
jakajancar: a si se že spravu resno programirat?
abcde7 ::
Sej drgač so pa tud zloo coolska navodila u pomoči! Maš še slikce zraven-> jest sm sam naredu krajši filmček (zelo kratek)
Freak ::
j3st: A mi lahko poveš, kako se naredi tisto, da tekst s puščico pomikaš dol in gor (scrol)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BIOS UpgradeOddelek: Pomoč in nasveti | 959 (881) | Tilen |
» | povezava pinov na procu- celeronček 1.7 GhzOddelek: Navijanje | 1435 (1084) | c3R4R |
» | Navodila za FlashOddelek: Izdelava spletišč | 1220 (1127) | novi |
» | Flash (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 4553 (3712) | kleDo |
» | flashOddelek: Omrežja in internet | 1088 (1022) | Lunik |