Forum » Programska oprema » Sophos 2001
Sophos 2001
Klemenn ::
IMAM eno VEEELIKOOOOOOO težavo. Iz interneta oz. Šolske strani zzs al kva sem prenesu sophos antiviru 2001. Namestim nekaj časa dela, dobim teac-a 8x8x
32 pa tam na začetku ko ne vem vemč točno kaj dela napiše ... the target is using drive lockin. Please try again.... Pa naprej sej m e ne mot sam tega ni na cd-ju. Kako lahko to oddstranim ,asaj takrat ko snemam . Sem probal že tam ikono zaprt pa nč ne pomaga!!!! Kaj nej nardim Aja za peko uporabljam nero 5.0.4.4.
32 pa tam na začetku ko ne vem vemč točno kaj dela napiše ... the target is using drive lockin. Please try again.... Pa naprej sej m e ne mot sam tega ni na cd-ju. Kako lahko to oddstranim ,asaj takrat ko snemam . Sem probal že tam ikono zaprt pa nč ne pomaga!!!! Kaj nej nardim Aja za peko uporabljam nero 5.0.4.4.
Loki ::
Zamenjaj antivirus.
Sophos smrdi (ne disinfecta, ne pozna updatov v pravem smislu).
Antiviral Toolkit Pro.
Sophos smrdi (ne disinfecta, ne pozna updatov v pravem smislu).
Antiviral Toolkit Pro.
I left my wallet in El Segundo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IPS / IDS performanceOddelek: Omrežja in internet | 1893 (1613) | harmony |
» | Downloadan ZIP fajl izgineOddelek: Pomoč in nasveti | 1761 (1466) | MrStein |
» | I <3 SophosOddelek: Informacijska varnost | 1467 (926) | fiction |
» | VX2 - neuničljiv TrojanecOddelek: Pomoč in nasveti | 2071 (1636) | kotocom |
» | Antivirus (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 6006 (5031) | BigFoot |