Forum » Pomoč in nasveti » [pomoč]Backdoor.Blarul
[pomoč]Backdoor.Blarul
yoker66 ::
Imam WinXP in NortonAntiVirus PRO 2003.
Danes so se mi nadgradile virus definicije in kr naenkrat najde ?virus? Backdoor.Blarul v datoteki overnet.exe.
Tako je ta program neuporaben, saj se ga ne da več zagnat.
Če izklopim Nortona, in znova inštaliram Overnet (isto kot EDonkey), mi pa dela vse lepo in prav. Kaj je rešitev, da bi lahko zbrisal tega Backdoor.Blarul???
HVALA!!!
Danes so se mi nadgradile virus definicije in kr naenkrat najde ?virus? Backdoor.Blarul v datoteki overnet.exe.
Tako je ta program neuporaben, saj se ga ne da več zagnat.
Če izklopim Nortona, in znova inštaliram Overnet (isto kot EDonkey), mi pa dela vse lepo in prav. Kaj je rešitev, da bi lahko zbrisal tega Backdoor.Blarul???
HVALA!!!
borutz ::
bok
nimas nobenega virusa
to je napaka nortona antivirusa.
se je to tudi danes meni zgodilo
moras it na norton antivirus options autoprotect
pa pod exclusions dodaj overnet.exe
tako ti ga ne bo vec gledalo.
norton ima v najnovejsi definiciji zapisano da je datoteka overnet.exe okuzena in jo avtomatsko zbrise tudi ce na novo instaliras overnet
lp
nimas nobenega virusa
to je napaka nortona antivirusa.
se je to tudi danes meni zgodilo
moras it na norton antivirus options autoprotect
pa pod exclusions dodaj overnet.exe
tako ti ga ne bo vec gledalo.
norton ima v najnovejsi definiciji zapisano da je datoteka overnet.exe okuzena in jo avtomatsko zbrise tudi ce na novo instaliras overnet
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Intel vlaga v protivirusne programeOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 3862 (3021) | nojus |
» | antivirus (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 11747 (9110) | frikihamster |
» | kateri firewall v sožitju z P2P??Oddelek: Programska oprema | 2137 (1605) | Jst |
» | Overnet.exe = virus (Backdoor.Blarul)...zanimivoOddelek: Pomoč in nasveti | 1734 (1355) | T(he) Boss |
» | Trojanski KonjOddelek: Pomoč in nasveti | 1940 (1726) | matic35 |