Forum » Kaj kupiti » najtisji zvocniki?
najtisji zvocniki?
Kiri ::
ker imam racunalnik prizgan 24/7 bi potreboval ene tihe zvocnike. po moznosti najtisje, tako da me nebi motili med spanjem. cena ni ovira (do neke meje seveda).
lep pozdrav
lep pozdrav
- zaklenil: boštjan ()
whatson ::
Ja mel sn podobne probleme, ko so mi bli vsi spikerji preglasni.
Sn pa kupo Logitech Z-560 4.1 in lahko povem, da so to najtišji zvočniki na svetu!
Sn pa kupo Logitech Z-560 4.1 in lahko povem, da so to najtišji zvočniki na svetu!
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
KrizaniX ::
Jaz sem imel enak problem... pa sem dolgo iskal, vendar sem nasel super zvocnike. Mam ene aiwa, sam jih pa mam priklopljene preko stolpa. Zadosti tihih racunalniskih zvocnikov nebos nasel. Jaz sem mel 5 razlicnih modelov pa nobeni niso bili zadosti tihi... Tako da ti priporocam kake za na stolp... po moznosti kaksni model od aiwe.
boštjan ::
tihi zvocniki sej so vsi tihi ce so ugasnjeni al kaj?
se popolnoma strinjam,ko grete spat vgasnite zvočnike,saj majo power gumbek,edino kar bi te lahko motilo je vent v ohišju.
Matev ::
jaz tudi ne kužim čist dobr kaj pomen tih zvočnik
sej majo gumb za glasnost pa pač daš na tiši pa je
????? al sem jaz mal čuden
mogoče vas pa moti brenčanje ko zvočniki ne predvajajo glasbe????
to se pa zvočnik v takem primeru ugasne hmmmm
no ne me napsat k ne razumem čist
me zlo interesira ta tema
sej majo gumb za glasnost pa pač daš na tiši pa je
????? al sem jaz mal čuden
mogoče vas pa moti brenčanje ko zvočniki ne predvajajo glasbe????
to se pa zvočnik v takem primeru ugasne hmmmm
no ne me napsat k ne razumem čist
me zlo interesira ta tema
Dr_M ::
haha, tole spada pod funny links? tihi zvocniki so lohk popolnoma vsi.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
kajzer ::
Js bi rad čim glasnejše, take da majo čim boljši zvok, vi pa čim tišje???
Če hočeš met čim tišje zvočnike jih odklopiš pa vržeš v smeti! Logično!?
[malo neprimeren je bil tale zadnji stavek, a ne-zbrisal boštjan]
Če hočeš met čim tišje zvočnike jih odklopiš pa vržeš v smeti! Logično!?
[malo neprimeren je bil tale zadnji stavek, a ne-zbrisal boštjan]
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boštjan ()
mene je včasih motu radio-ura
k je brenču tud če je bil ugasnjen
sam je tok potih brenču da se je samo vibracije slišal ki so se širle po pohištvu ponoči
potem sem pa radio podložu z enim prtičkom (cunjo za brisanje khmm) in je blo vredu pol
k je brenču tud če je bil ugasnjen
sam je tok potih brenču da se je samo vibracije slišal ki so se širle po pohištvu ponoči
potem sem pa radio podložu z enim prtičkom (cunjo za brisanje khmm) in je blo vredu pol
jaz če mam prižgan računalnik kumi zaspin - zlo težko
pa zlo slabo spim takrat
da ne omenjam vročine v sobi zjutri in zatohlega zraka če imam slučajno zaprt okn
pa zlo slabo spim takrat
da ne omenjam vročine v sobi zjutri in zatohlega zraka če imam slučajno zaprt okn
maddy ::
Vsaj kolikor sem jaz dojel, se folk pravzaprav pritožuje nad šumenjem zvočnikov že brez da bi iz same zvočne kartice prihajal zvok, kdo ve, morda kakšni tudi brnijo, samo to so potem takem zvočniki, podobni unim iz nekdanjega Jerovška, ki so prišli kot hit na TV, češ, da so smrtno nevarni..
Vsekakor pa velja, da preglejte nastavitve v "Play Control" nastavitvi glasnosti. Zelo rado se dogaja, da nekaj od tistega povzroča neželjen šum. Mic, Pc Speaker in podobne bedarije na MUTE. Po drugi strani mi pa ni jasno, kako lahko pri prižgani mašini, ki že sama oddaja toliko hrupa, sploh slišite šum iz zvočnika.
Vsekakor pa velja, da preglejte nastavitve v "Play Control" nastavitvi glasnosti. Zelo rado se dogaja, da nekaj od tistega povzroča neželjen šum. Mic, Pc Speaker in podobne bedarije na MUTE. Po drugi strani mi pa ni jasno, kako lahko pri prižgani mašini, ki že sama oddaja toliko hrupa, sploh slišite šum iz zvočnika.
iskra ::
Tiste zvočnike iz Jerovška imam jaz še sedaj doma in še vedno jih nosim okrog (na morje, priprave in podobno) kot pomožno ozvočenje
krucymucy ::
imas sobo mer 2x1,5m? al spis v plinski celici?
Kiri ::
super, hvala. bom probal upostevat vase nasvete...mogoce mi sploh ne bo treba kupovat novih zvocnikov in bodo ze zdajsnji znali biti dovolj tihi.
se enkrat hvala vsem!
se enkrat hvala vsem!
ganzi ::
Mislm da se Kiri mal norca dela , al pa ne ve, da lah zvočnike ponoč ugasne če ga že na nevem kakšen način motjo!
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako popraviti potenciometer na zvočnikih?Oddelek: Zvok in slika | 1751 (1627) | Kurzweil |
» | zvočniki 5.1+lcdOddelek: Pomoč in nasveti | 2295 (1770) | ;-) |
» | Kvalitetna zvočna karticaOddelek: Zvok in slika | 2378 (2092) | neres |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16673 (10612) | FlamE#7 |
» | Nekaj za P2POddelek: Kaj kupiti | 1024 (892) | OldSkul |