Forum » Loža » Prejemanje novic na vaš mobilnik?
Prejemanje novic na vaš mobilnik?
A.L.T. ::
No, ko sm malce brskau po forumu se malo za šalo pritisniu na dodaj odgovor pri zaklenjeni temi (kr tko, za foro) na kar mi napiše da sem neregistriran uporabnik.... No, in na koncu tega poučnega besedila piše naslednje: S prijavo na našo stran nemudoma dobite dostop do vseh naprednih skript, kakor tudi do soudeležbe v nagradnih igrah in prejemanju novic na vaš mobilnik. No, sedaj me pa zanima kaj je s tem in kdaj boste to porihtal! Lp
Don't worry about life; you're not going to survive it anyway.
tejo ::
Kaj h***** ima pa ima "Prejemanje novic na vaš mobilnik?" tukaj zraven.
Drugače pa ne bi bilo slabo, če bi že v zgornjem postu omenjeno napako odpravili. Mene ne moti nič, ampak vseeno!
Drugače pa ne bi bilo slabo, če bi že v zgornjem postu omenjeno napako odpravili. Mene ne moti nič, ampak vseeno!
Tomi ::
Kot je bilo že zadnjič povedano, ta storitev zaradi Mobitelovega bloka ne obstaja. Na žalost, ker je predrago ( recimo 10 novic/dan za 1500 uporabnikov pri Poštarju 5sit/msg ( nekaj takega ) =75.000 sit ).
Sicer je pa to bolj tema za Slo-tech oddelek kot ta..
Sicer je pa to bolj tema za Slo-tech oddelek kot ta..
metrodusa.blogspot.com
Primoz ::
Recimo, da nekoč bo, če bo... do takrat pa ta napis enostavno ignorirajte.
There can be no real freedom without the freedom to fail.
iBojan ::
Lahko pa bi poskusili dogovoriti z Mobitelom, da da tako storitev zastonj oziroma v zameno za kak reklamni prostor na slo-techu ?? Mislim, da ideja ni slaba samo ne vem kako bi na Mobitelu na to reagirali ampak poskusiti ni greh ;))
lp, _GeS_
lp, _GeS_
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Od sedaj anti-virusni programi tudi za mobilne telefoneOddelek: Novice / Nokia / Symbian | 3733 (3733) | BigWhale |
» | BedaOddelek: Slo-Tech | 1327 (1061) | kuglvinkl |
» | kdaj boste spremenili besedila?Oddelek: Slo-Tech | 1298 (1125) | Klemenn |
» | OpraviciloOddelek: Novice / Obvestila | 1876 (1876) | Thomas |
» | ?!?Oddelek: Slo-Tech | 1504 (1304) | ahac |