» »

Opravicilo

Opravicilo

Jaz - No... sedaj bi moralo vse bolj ali manj delovati (razen avto prijave, ki se se vedno predeluje). V primeru da opaziti kaksno napako (in to ne premajhnega okenca v IE60 - bo popravljeno) mi prosim sporocite, da jo bom lahko v cimkrajsem casu odpravil.

8 komentarjev

OrlyTM ::

ej, Primož, v IE je premajhno okence za vpis texta :P:P:P

lp
OrlyTM

Reycis ::

V forumu sem dobil tole napako:

>>>nimate dostopa

Neregistrirani uporabniki ne morejo dostopati do strani, kot na primer pošiljanje novic, komentiranje novic ali pisanje threadov v forum. Če želite sodelovati tudi pri tem, se prosim prijavite na našo stran s klikom na gumb "Nov User" v desnem zgornjem kotu ekrana. S prijavo na našo stran nemudoma dobite dostop do vseh naprednih skript, kakor tudi do soudeležbe v nagradnih igrah in prejemanju novic na vaš mobilnik.

Dami ::

Ja jst mam tud premajhno okence za text (sam 1 vrstica;((). Pa na forumu še skor vedn teži da nimam dostopa. Sam sn opazu da se velikrat zgodi ravno takrat k hočem poslat nov komentar in ga nekdo pošlje pred mano. Pol me vrže nazaj in komentarja sploh ne izpiše. Ko pa grem še enkrat na sveže pogledat temo pa je not.

darh ::

kaj ko bi avtomatsko prijavo dodal na prvo stran, torej zraven logina inputou, sj veš.. tako kot mamo na www.slo-lanparty.com

8-)

JLP ::

Zej že pr odgovarjanju na poste v forumu ne kaže sporočil za nazaj. Zgleda da nastavitve za prelom threada in podobno sploh niso upoštevane.

undefined ::

V IE6 je še včeraj delala avot-prijava povse normalno, Primož, danes pa ne deluje več. Ja, pa okence za vpis komentarjev malo razširi. :)

Thomas ::

Hja ... se ne da več popraviti postov??? [:\]

Luigi ::

Primož sux. Mislim, dej poprav tole vpisno polje, kva maš res tolk SM nagnenj al kva. Jest ne pišem več odgovorov in komentarjev ravno zaradi tega. SRAMOTA !Pa se neki: a je res prevelika zahteva, da bi v mailu, ki ga dobiš ko kdo odgovori na tvojo temo, bila tudi sama vsebina odgovora. Mal je tečno, ko dobim 5 mailov, pa morm za vsakega posebej it browsat.