Forum » Izdelava spletišč » Pomoč pri designu strani
Pomoč pri designu strani
Dr.S ::
IMAM MALCE TEŽAV,
pri pregledu strani, katero sem naredil za podjetje ( --- KLESTRIH ---
se mi v raziskovalcu ob povečanju Text siza na Largest v opciji VieW, naredi zamik pri meniju strani in na desni strani spodaj!
Probal sem že vse mogoče, vendar,... POMOČ?
pri pregledu strani, katero sem naredil za podjetje ( --- KLESTRIH ---
se mi v raziskovalcu ob povečanju Text siza na Largest v opciji VieW, naredi zamik pri meniju strani in na desni strani spodaj!
Probal sem že vse mogoče, vendar,... POMOČ?
[MYTiX] ::
Dobra stran. Sej to ni problem. Skor nobeden ne uporablja largest, tisti ki pa ze uporabljajo, pa jih itak ne moti, ker vidijo na drugih straneh se vecje napake.
Dr.S ::
Ja, gotov bo to. Če že potem prej od tukaj: GUIStuff.com.
Sicer pa, zakaj si ne bi izposodil designa, ki je stranki všeč!
Mogoče sem samo 1 od 100000.....(a obratno?)
Sicer pa, zakaj si ne bi izposodil designa, ki je stranki všeč!
Mogoče sem samo 1 od 100000.....(a obratno?)
Taras_Bulba ::
edin popravi title strani (Untitled document)
edit: a ja sej vidm, da je v razvoju še. Glede oblike pa, mobisux je pač močno obiskana stran in še slovenska za povrhu , potem deluje tvoja kot "že videno" in se začne folk oglašat, kako eni kradejo design.
edit: a ja sej vidm, da je v razvoju še. Glede oblike pa, mobisux je pač močno obiskana stran in še slovenska za povrhu , potem deluje tvoja kot "že videno" in se začne folk oglašat, kako eni kradejo design.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Taras_Bulba ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšnih sprememb si želite? (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 8409 (6784) | Bor H |
» | izdelava portala - najboljša skripta?Oddelek: Izdelava spletišč | 2349 (1740) | Looooooka |
» | Približna cena izdelave (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 7937 (5900) | JanezekNovak |
» | Nov izgled Slo-Techa - kje je? (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 5895 (3606) | CaqKa |
⊘ | Izgovori, da ne donirate za nov strežnikOddelek: Slo-Tech | 1650 (1073) | luni |