Forum » Pomoč in nasveti » BANKOMATI v SLO!!!
BANKOMATI v SLO!!!
PIII850 ::
Sorry vem da ta post ne sodi sem, vendar!!!
Pozor, vi ki ste dvigovali denar 26.4. in 27.4. 2001 z BANKOMATOV boste po vsej verjetnosti olajsani za dvojno vsoto, ki ste jo na ta dva dneva vzdignili. Meni osebno je kar velko vsoto vzdignilo z mojega tekočega računa. Sem klical 01/5834 183 in so mi potrdili da se pač takšna napaka lahko zgodi. Jaz osebno (imam "elektronski" tekoči račun) sem razmisljal kot bedak skoraj 3 ure kdaj in kje te zakaj sem jaz dvignil dvakrat isto vsoto. Ko bi vsaj javnost obvestili. Sramota!!!
Lahko noč
Pozor, vi ki ste dvigovali denar 26.4. in 27.4. 2001 z BANKOMATOV boste po vsej verjetnosti olajsani za dvojno vsoto, ki ste jo na ta dva dneva vzdignili. Meni osebno je kar velko vsoto vzdignilo z mojega tekočega računa. Sem klical 01/5834 183 in so mi potrdili da se pač takšna napaka lahko zgodi. Jaz osebno (imam "elektronski" tekoči račun) sem razmisljal kot bedak skoraj 3 ure kdaj in kje te zakaj sem jaz dvignil dvakrat isto vsoto. Ko bi vsaj javnost obvestili. Sramota!!!
Lahko noč
|ViPeR| ::
A je možno da je zatole kriv CIH (črnobil - virus), glede na no da je bilo 26. 15 let od črnobilske nesreče, pa še dost folka poznam k jim je na ta dan comp šu po gobe?
Samo ugibam!
lp
Samo ugibam!
lp
MadMax ::
Ehhh, en tak star virus pri taki firmi ne bi smel imet apartmaja...
Ne recem, kak novi ja, ampak Cernobil mislim da je vsaj tretje leto kar je na pohodu.
Ne recem, kak novi ja, ampak Cernobil mislim da je vsaj tretje leto kar je na pohodu.
Mate ::
Sej to se veckrat zgodi da kej zamutijo... ponavad to pol sami sturnerajo pa je isto kot da si samo enkrat dvignu
msmiha ::
Pol še pa majo take reklame kot ZAUPAJTE NAM
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
R@C@ ::
PIII850, TOLE MORE IT POD NOVICE, tko da kar moderatorje obvesti, jest sem bil zaradi tega ves rdeč v fris, ko sem včeraj videl kolk mam še dnarja gor. Namesto 20K, mi je šlo 40K dol!
Hvala za novico, pa še enkrat hvala, sem že klical gor!!!!!!!!!!!!!!
Hvala za novico, pa še enkrat hvala, sem že klical gor!!!!!!!!!!!!!!
Pa ko bi vsaj medije malo obvestili, ne pa da so tiho kot riti. Ce se je pač zgodilo se je pač. Mamu jim vidim. Zdej je ze dva dni od tega, pa svojga dnarja se zdej nisem dobil nazaj. Pa Kur.... gleda praznike. Dnar je dnar. Predvsem bogi tisti, ki jim je pobralo dnar cez limit in so sedaj cez praznike brez kesa. Upam da se bodo vsaj nekako opravicili, ce ne jih grem kr tozit :)
bastadu ::
Jest sem tut v četrtek neki vzdigoval in še nisem pogledu, kok je kej stanje zdej. Menda ja ni preveč dol šlo, ker je že takaltak bolj na pondu
Tako sedaj so mi pa koncno po dveh dneh oziroma po treh dneh vrnili dnar. Kdo mi bo pa sedaj vrnil za psihične težave in pa obresti.??
T
T
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AGT Računalniki, AGT Trgovina (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Kaj kupiti | 313152 (48698) | igorpec |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 138111 (18075) | igi82m |
» | Koliko denarja je v bankomatu?Oddelek: Loža | 7056 (5979) | bluefish |
» | Bankomat...Oddelek: Loža | 2429 (1918) | Phoebus |
» | Deset milijard dolarjev prevečOddelek: Novice / Ostale najave | 3091 (3091) | daylight |