Forum » Pomoč in nasveti » Kako natisniti 1 sliko na več delov
Kako natisniti 1 sliko na več delov
txdrxd ::
No torej me zanima kako bi eno sliko sprintal na več delov ,se pravi da bi naprimer neko sliko razdelil na več delov (A4) in potem vse sprintane slike zlepil skupaj,da bi bila ena velika slika A je to sploh mogoče ?
Cowboy6 ::
Probi z corel draw, vsaj jst sm tam enkrat sprintu sliko na A2. pač naštimaš stran na velikost katero želiš, pol pa mislim da daš kr printat. (al pa se mal špili pa bo).
Tukaj naj bi bil moj podpis.
m.i.h.a. ::
Kater printer pa imaš. Pri HP-ju imaš to že zraven, samo v nastavitvah nastaviš na koliko listov naj sprinta (vsaj moj ima tako). Če pa tega ni potem si boš pa moral drugače pomagat. Mogoče se kje najde tudi kakšen program, kateri počme ravno to.
txdrxd ::
moj printer je Epson Stylus C43UX,mam pa zravn nek program "photoquicker" .Bom se malo špilu,pa upam da bo ratalo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Corel ne printa nekaterih objektov (slik)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2690 (378) | nejcek74 |
» | Makerbot Digitizer: 3D-skenerOddelek: Novice / Modifikacije | 9596 (7525) | Rudolf |
» | Kalibracija barv monitorja in tiskalnikaOddelek: Programska oprema | 2924 (2412) | Okapi |
» | Printanje slike [plakata] velikosti 175x60 cmOddelek: Pomoč in nasveti | 2249 (2196) | Gwanaroth |
» | Kater program?Oddelek: Zvok in slika | 1194 (1007) | MRB0rYS |