Forum » Zvok in slika » Problem z zvokom na tv
Problem z zvokom na tv
Dodgeviper ::
Živjo
Imam problem pri povezavi računalnika s Tv-jem oziroma problem z zvokom, in sicer pojavi se mi brneč zvok, poskušal sem povezat čez video in ugotovil da je slika veliko bolša a zvok ostane enak brneč, poskusim še preko reciverja vezat na Tv in vcr še huje.
Kaj je narobe, zakaj to dela, kako naj to rešim???
Lp
Imam problem pri povezavi računalnika s Tv-jem oziroma problem z zvokom, in sicer pojavi se mi brneč zvok, poskušal sem povezat čez video in ugotovil da je slika veliko bolša a zvok ostane enak brneč, poskusim še preko reciverja vezat na Tv in vcr še huje.
Kaj je narobe, zakaj to dela, kako naj to rešim???
Lp
danielka84 ::
medtem ko imas priklopljeno, probaj izstekati antenski prikljucek
Ponavadi je kriva neusklajenost mase kabelskega operaterja in racunalnika.
Za odpravitev le tega se kupi posebna vticnica za kabelsko, ki bi naj odpravila to tezavo, vendar se tega sam nisem sprobal.
lp
Za odpravitev le tega se kupi posebna vticnica za kabelsko, ki bi naj odpravila to tezavo, vendar se tega sam nisem sprobal.
lp
ni-da-ni
Dr_M ::
to ni cist popolnoma res. res pa da motnje povzroca kabelska tv.
jest sm doma 1x experimentiral s temi zadevami, ker mi isto brni. sm use lepo povezu med sabo, potem sm pa odklopu monitor stran in je nehal brnet. ampak to je ze neki casa nazaj.
zdej pa mam lepo povezan comp s tvjem in ojacevalcem skos, pa mi nc ne brni, ampak useen izklapljam anteno, kadar gledam filme iz compa
to ni cist popolnoma res. res pa da motnje povzroca kabelska tv.
jest sm doma 1x experimentiral s temi zadevami, ker mi isto brni. sm use lepo povezu med sabo, potem sm pa odklopu monitor stran in je nehal brnet. ampak to je ze neki casa nazaj.
zdej pa mam lepo povezan comp s tvjem in ojacevalcem skos, pa mi nc ne brni, ampak useen izklapljam anteno, kadar gledam filme iz compa
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | povezava laptopa s kabelskim internetomOddelek: Pomoč in nasveti | 2682 (2301) | orangebud |
» | IP naslov routerjaOddelek: Omrežja in internet | 6803 (6685) | Slowenc |
» | Občasni nekajminutni izpadi Arnesa preko kabla?! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4208 (3253) | bastadu |
» | HiFi+kabelska+compOddelek: Zvok in slika | 1015 (789) | Nutcracker |
» | Kabelski modem, switch in 2 rač. = Velik problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1725 (1588) | MadMax |