» »

Predlog za nov oddelek v forumu

Predlog za nov oddelek v forumu

Matri[X] ::

Predlagam nov oddelek in sicer Linux ali Open source (nekaj v tem stilu), ker je zadnje čase tega dovolj v oddelku Operacijski Sistemi in bi bilo dobro malce ločiti zadevo.

kuglvinkl ::

S primerno utemeljitvijo nas zagotovo prisiliš k razmišljanju. Tole bo zaenkrat premalo.
Your focus determines your reallity

Trubadur ::

jp se strinjam da se naredi nov oddelek alpa saj nov pododdelek
Berite Thomasa!

Vikking ::

se pravi če mislite narediti oddelek za linux,,, potem morate narediti tudi oddelek za windows,,, kajti zakaj bi blili linux-ovci neki posebnega,, windows-ovci pa ne!!!

Backup22 ::

Ja sej to je ideja - ločiti MS in Linux (opensource)...ampak newem če je to tako nujno... sej ne rabi bit forum tako razdeljen... Itaq je že dovol vsega...

[Michael] ::

Jaz sm tudi strinjam z Matri[X]om. Hocmo nov oddelek! :D

madmitch ::

Prevelika razdeljenost (razdrobljenost) lahko, po mojem mnenju, zelo zmanjša bistvo foruma in posameznih oddelkov.
Jaz bi predlagal, da uporabniki bolj razmislijo preden odprejo novo temo in jo poimenujejo tako, da bo vsakomur takoj jasno, kaj želijo vprašati , povedati ali kaj jih tare. To bi dalo forumu veliko večjo preglednost kot drobljenje posameznih oddelkov.
Kako naj uporabniki vemo kaj nekoga žuli, če je naslov teme "Ne dla" ali pa "Zakaj zvola ne slism". Ko bi pri pisanju vsaj preverili slovnico in vnesli manjkajoče črke, ki so se izmuznile v histeriji pisanja. Če bi poleg tega pred pisanjem preverili ali se njihov problem že obravnava na forumu - Iskanje dela skoraj odlično. bi bil lahko forum tudi brez nepotrebnega drobljenja bolj higienski.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: madmitch ()

Mercier ::

Mogoče bi pa Pomoč in nasvete predelali v Čakalnico. Itak je oddelek temu namenjen, le da se ne izpelje do konca - teme se ne premaknejo v oddelke v katere spadajo.

OT? Odprem novo temo? (če je vredno debate)

moj_nick ::

Jaz, kot moderator v forumu operacijski sistemi, vidim to drugače. Zaradi burne razprave o Linuxu se teme o Windowsih prehitro izgubijo - še preden bi prišlo do rešitve, hkrati pa tisti, ki so strokovnjaki za Windows, manj obiskujejo oddelek. Zato se mi zdi, da bi bila delitev foruma predvsem v dobro Windows userjem.
110111001001010001010000


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nova anketa

Oddelek: Novice / Ankete
373294 (2338) ahac
»

Elite forum (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Slo-Tech
1939356 (6469) Thomas
»

Nov oddelek

Oddelek: Izdelava spletišč
332241 (1882) Elemen_T

Več podobnih tem