Forum » Strojna oprema » Kateri interni 56k modem za P200 mašino?
Kateri interni 56k modem za P200 mašino?
AtaStrumf ::
Kateri interni modem mi bo delal v Pentium 200 (brez MMX) mašini? Sem nabavil enga najbolj običnega Mercury 56k z Conexant-ovim čipom, pa se mi pritožuje, da rabi MMX da bi delal in ga winsi 98SE lepo disable-ajo in konec zabave. A se kdo mogoče pozna kak star modem še iz tistih časov ali pa kak novejši, ki bi delal tudi z P200 mašino. Na tem mojem modemu je na škatli navedeno, da potrebuje najmanj P 300, samo valda nisem opazil k sem si mislil da modem bo pa valda delal. Tega bom vrnil, samo imam samo še do ponedeljka časa tako da rabim odgovor čim prej.
]_g_] ::
3com ma po mojih izkusnjah najbl kompatibilne modeme.. sam je pa cena visoka
na pamet ne vem nobenga modela ki bi ti ustrezal, poglej v win98 driver database, tisti ki so tam ti bojo sedli b.p.
na pamet ne vem nobenga modela ki bi ti ustrezal, poglej v win98 driver database, tisti ki so tam ti bojo sedli b.p.
Stratus ::
Še najboljši bi bil kakšen zunanji, ne boš imel nobenega problema!
Drugače pa za internega je edini odgovor 3Com, vendar ga boš težko dobil poceni.
Drugače pa za internega je edini odgovor 3Com, vendar ga boš težko dobil poceni.
Aha 3Com pravte. Ja jaz mam enga 3Com v moji mašini za backup, pa sem že razmišljal da bi ga sprobal, sam ga nočem prodat . A ma kdo kako idejo kolk stane kak 3Com-ov nov, pa kje se dobi?
xabre ::
V moji stari P100 je čist lepo delal USrobotics modem na ISA vodilu 36.6 kbps
Z winsi 9x.
Mogoče kaj pomaga.
Z winsi 9x.
Mogoče kaj pomaga.
servo ::
mogla bi delat tudi kaka mototola 56k - samo jih ne prodajajo več...
(meni je delala na P133)
servo
(meni je delala na P133)
servo
Pismo sem klical Mlacom, JAE, E-misija pa povsod tema! Servo a mi lahko poveš točno oznako te Motorole, ker mogoče jo pa kje še imajo, ker kolikor jaz vem ni dolgo od tega kar so jih prodajal tudi pri nas.
Klemenn ::
jz mam še enga uss roboticks doma...
stvar je približno enkrat večja od današnjih modemov
meni je deloval kul...če nucaš...sm ga ne dam zastonj ;)
stvar je približno enkrat večja od današnjih modemov
meni je deloval kul...če nucaš...sm ga ne dam zastonj ;)
Dons sem dobesedno v zadnjih 5-ih minutah odnesel un modem nazaj in dobil nazaj denar, tako da Jebediah povej svojo ceno pa na kakšni mašini ti je delal, pa še malo kako je z gonilniki pod Win98SE pa se bova morda kaj zmenila.
Klemenn ::
delal mi je v bistvu v mashini od win95 naprej....gor je bil celeron 466
pa po pravic povedano, ne vem če bi ga prodal, k najbrž tazga ne dobim nikjer več - kljub temu da imam adsl
pa po pravic povedano, ne vem če bi ga prodal, k najbrž tazga ne dobim nikjer več - kljub temu da imam adsl
He, he same here . Čeprav mam kabel se nočem ločiti od 56k modema. Nikoli ne veš kdaj bo kabel crknu, pol pa kaj? 56k modem of course! No ja, bom že nekaj zmutil.
Matevy ::
AtaStrumf tuki je neki nalašč zate, pa kakšno naklučje da ravno jaz to prodajam Lahko se tut tuki zmenva, Lp
http://www2.bolha.com/index.php/ukaz/bi...
http://www2.bolha.com/index.php/ukaz/bi...
E, odlično Matevy. Kot naročeno zame:
Modem 3COM US Robotics 56K V.90 ISA
Odličen hardverski (deluje hitro tudi na starejših računalnikih kot je Pentium1...za razliko od PCI modemov) modem na ISA vodilu. Podpora za Win95-WinME (ne potrebuje driverjev). Ima izhod za telefon, zvočnike in mikrofon.
Zdaj se morava samo še zment za dostavo. Piši mi na settled@email.si, da se dogovoriva. Lahk pošlješ tud svoj GSM, da bo šlo hitreje.
Modem 3COM US Robotics 56K V.90 ISA
Odličen hardverski (deluje hitro tudi na starejših računalnikih kot je Pentium1...za razliko od PCI modemov) modem na ISA vodilu. Podpora za Win95-WinME (ne potrebuje driverjev). Ima izhod za telefon, zvočnike in mikrofon.
Zdaj se morava samo še zment za dostavo. Piši mi na settled@email.si, da se dogovoriva. Lahk pošlješ tud svoj GSM, da bo šlo hitreje.
ginekolog ::
mah kupi rabljenega starega, to ljudem leži doma. Za 1-2k bi ga moral dobit.
Divers do it deeper.
Evo modem modem se dobil (thanx Matevy), zdaj sem si pa sam povzročil problem z USB printerjem (pač pozabil da so dandanes vsi samo še USB ), pa me zanima če kdo od vas ve če une adapterske kartice USB na PCI karticah delajo na takih starih mašinah z Win98SE?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ISA mrežna+računalnik, priklopljen na ARNES kabelski internet (Telemach področje)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1657 (1478) | Azrael |
» | Gonilniki za Suse LinuxOddelek: Pomoč in nasveti | 1026 (960) | Sahel |
» | kupujem modem za XP-jeOddelek: Kaj kupiti | 1252 (980) | Smorny |
» | modem in kompatibilnostOddelek: Pomoč in nasveti | 1728 (1457) | ABX |
» | Modemi - Windowsi jih ne zaznajo!(podarim DivX Film, RES!)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1823 (1630) | miranpozar |