Forum » Operacijski sistemi » Linux ISDN kot internetni ponudnik
Linux ISDN kot internetni ponudnik
pro549 ::
Imam en problem, imam kolega ki bi si priklopil na internet, tako da bi me poklical preko navadne linije na moj računalnik (linux server). Zdaj imam na razpolago en isdn modem in me zanima kako skoniguriram na linoxu tako da bi se javil točni določeni osebi (tel. številki) in mu ponujal internet? A ima kdo kako idejo kot nek VPN al kaj podobnega?
RisPo ::
in zakaj se tvoj kolega ne more registrirati pri SiOLu, volja, Amis,......
Najbolš, da kar linjo zakupita med tabo in njim
Najbolš, da kar linjo zakupita med tabo in njim
Jakka ::
Naj pokliče na 0888 32360, z modemom seveda, brez uporabniškega imena in gesla in naj uživa v bresplačnem internetu. No uporabo telefonske linije je vseen še vedno treba plačevat.
Da bi se pa preko tebe povezoval je pa pomoje čista bedarija, če obstajajo enostavne in zastonj rešitve, ki delujejo brez problemov.
Da bi se pa preko tebe povezoval je pa pomoje čista bedarija, če obstajajo enostavne in zastonj rešitve, ki delujejo brez problemov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jakka ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ADSL in prazniki (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6797 (4201) | CaqKa |
» | wireless mreža (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12866 (9420) | pujsek_ |
» | Kabelski internet cenejši kot ADSL (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 8843 (8843) | Skubi |
» | IBM Aptiva (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4074 (3123) | rc-car |
» | A sem nategnu SIOL??? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4291 (2528) | Izak |