» »

IBM Aptiva

IBM Aptiva

«
1
2

LojzePek ::

Jest sem si kupi IBM Aptivo pa je full zakon. Mal me sam jezi, ker v reklami govori, da dobiš poleg računalnika dostop na internet. JEST SEM JIM PA VERJEL.
Pazite tole : Dobiš samo modem, če pa nimaš doma telefonske linije (tako kot jaz), si lahko internet žvižgam. Zdej grem lahko na internet samo v šoli.

Mislite da bi jih lahko zahteval vračilo denarja?

_Mortal_ ::

Glavonja zakaj ta krš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;((;(;((;(;((
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?

Matty ::

hahahahaha... no comment glede neta... ja, dej reklamirej... >:D

totimato ::

pa v reklami je bilo rečeno, da imaš možnost zaslužka... to jom še naprej vrži, ko boš reklamiral :D

p.s. tudi meni se zdi, da nisi najbolje zapravil svojega denarja...

lp

totimato

ABX ::

HA Ha HA :)

Ne moreš verjet!
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

zile ::

LOL, šala ne ?!?

R0K ::

mislim no, Pek predn si se spravu kupvat nov računalnik bi lohk pršu na s-t uprašat kaj bi kupo in sm 100% do ti od 1000 obiskovalcev nebi niti en predlagal Aptive !
....

Shadowman-x ::

Poglej, če že imaš toliko preveč denarja, da si kupil IBM Aptivo, potem boš pa še lahko spraskal 21.000 SIT za telefonsko linijo.

LojzePek ::

Ma komaj sem spraskal denar za računalnik(kredit), za telefonsko linijo pa ni več ostalo.

Sam vseen so svinje. Obljubljajo nekaj polivično. Pa še una dva cd-ja z 100 igrami sta tako bedna da kozlaš. SVINJARIJA!!!! Nekam bi jih najrajš poslal.

Tomi ::

Pa kaj res ne vidite, da gre za foro?
metrodusa.blogspot.com

Matek ::

Ja, R0k je pa tak resno vzel :D. Uni cd zigrami je itak vse demo.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Binji ::

Ma ce je fora pol je bl tragikomicna ko kej druzga:D
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

OldSkul ::

Moj prend je tud kupu to Aptivo, pa je en shit .Pazte to foro je dubu namest demo igrc eno fifa 2000 celo!,pol pa je fotr klical gor naj pošlejo še demo igrce in poslal so jih.In itak da so bedne.Mislim kr neki!

diso ::

jest mislm da bi PEK-u bolj pristajalo ime PEČEN, če je kupil
aptivo. za ta denar dobiš že računalnik

Heisenberg ::

:)):D:Dahhhh jaaaaaa......ze zelo dolgo se nisem tako nasmejal :D:)):D>:D:D

Spajky ::

morem rect, da je Aptiva kar kul /ta nova mislim s Quantom7200 diski!, ki je se en let ne bo k nam-ko pa bo (potem ko prodajo to zalogo sranja), bo ze spet zastarela in spet samo za pisalni stroj/, ta ki jo pa zdej Marincek reklamira je pa fulkul, ampak za v smeti! He, samo en klik, pa se en klik, pa se nekaj klikov in klik of death-zaruzi-disk za v smeti, he he...:D

ABX ::

Pek je smrtno resen, naj si kdo prebere še njegove poste v CIV3 in ne bo dvoma.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

totimato ::

Ja, tisti v CIV3 so tudi dobri :D:D:D

kaki liml, s takim ne bi rad bil na avtobusu :D

Yohan del Sud ::

jaz pa ne njegovga kruha jedu:D

Matek ::

Yohan, sej on bolj parkeljne peče, po mojem.;)
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

tha_man ::

Sem vidu tastaro Aptivo, še s K6-2 procom. Kot računalnik je bla zadeva precej uboga, sm delovalo je pa kar potihem vseskupaj. Nove Aptive so predvidevam boljše?
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

LojzePek ::

Mojo Aptivo poganja Celeron 700 MHz (64 MB ram) in mi stvar full trga. Sam nekateri piratski špili mi štekajo (kot diapozitivi). Ko si bom kupil originale bo verjetno vse vredu. Nimam nič proti računalniku, sam zarad interneta me pa res jezi stvar.

Kdor ma telefonsko linijo mu priporocam aptivo, pa še doma ti jo skupi sestavijo.

Heisenberg ::

seveda ti jo doma skupi sestavjo - z doplacilom seveda, tako kot pise v malem tisku pod ceno v reklami...... aptiva sux

nsignific ::

emmm PEK PEK PEK... a ti res misls da ti spili stekajo zato ker so piratski... daj povej... pred Aptivo je edini racunalnik ki si ga uporabljal imel gumbke za % racunat pa = knof je tut biu gor...

tha_man ::

No ja, Celeron 700 je že kar v redu proc (bistveno boljši kot K6). Sm špili pa ne bodo nič bolj leteli če bodo originalni. Sklepam da ima tale Aptiva še vedno kako crappy integrirano grafiko noter, zato pa šteka. Namesto dveh ali treh originalnih iger si raje kupi koristno grafično kartico (kak GeForce MX(400) ali Kyro2 bosta kar pravšnja za Celeron700 - malenkost čez 20000 SIT staneta).

Glede interneta te pa ne razumem čisto; kaj nimate doma telefona sploh, al kaj misliš s tem da nimaš telefonske linije?

(c) 1982 Sinclair Research Ltd

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: tha_man ()

LojzePek ::

Telefona nimamo, ker smo se ravno preselili v novo stanovanje in imamo vsi mobilce, tko da se nam je zdelo brez veze.

tha_man ::

Saj telefon se res dandanes splača imet samo še zaradi interneta. Ampak že to je zadosten razlog. Kaj pa če bi si nabavu mobilca z modemom in IR senzorjem, pa še IR senzor na računalnik daš (sm prej preveri če ima plata priključek). Sicer bo zadeva počasna in draga, ampak za mejl pobirat pa tu in tam kako malenkost prečekirat bi blo čisto v redu.
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

tedybear ::

PEK:
Če je to dejansko res,kako si lahko toliko naiven (brez zamere )...Kok si dal za komplet? 199,999 SIT?
Hja za denar dobiš 10X boljšo mašino!
JAO JAO..........Žal mi je te...
pa samo 64MB RAMA? JAO JAO
KABEL RULA!!!

LojzePek ::

Medo Ušatko :

Pol mi pa prosim napiši katera mašina za 200 K SIT je 10 x boljša od moje. Me prav res zanima. Ni ti potrebno žalit stvari in potem o njih pisat bedarije.

Neo32 ::

Brez jebe, 64 rama?? Samo???? Ni nc cudnga da ti igre stekajo. Sj vrjamem da seka masina sam, brez zamere men se zdi da je Aptiva za folk k prvic kupuje racunlnike ( ala Merkur, Kovinotehna pa take zadeve). Jest sm dal za mojo masino 200.000 mal cez, pa mam 30GB 7200 IBM diska, Abit Kt7-e, pa Durona 900, pa 320 rama pa se enga Geforca 32MB. Sej vem da ni ne vem kaksna huda zval, amapak za isti dnar bi se se zmeri raje odlocu za mojo.

Glede neta je pa menszdi tuko da ti oni omogocjo internet samo s temu, ko ti dajo modem pa tist đabe siolov paket, ne bojo pa oni tebi placevali se napeljavo telefonske linije do stanovanja, ker se sklepa da majo vsa novejsa stanovanja linijo ze vgrajeno.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Neo32 ()

Matek ::

Mene je pa nekaj razjezlo. Prva aptiva, pri kateri so ponujali celerona, si jo je naroču moj kolega, samo je mela K6 namesto Celerona. Mislim da je to goljufanje.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Neo32 ::

Ja sej je, Aptiva je sranje od sranja, po moji presoji. Pa zato da ti komp sestavjo ti zaraunajo 5000Sit, neki tacga. Ce bi jest sam polovico tega racunal sm miljonar, brez jebe!>:D

Neo32 ::

Pa demo igrice?? Mislm? To je pa res hud dodatek, na vsakem bl znanem pejđu od igrv je gor demo verzija zastonj! Podawnloadas pa zapeces pa je. Mislm đabe!:)

LojzePek ::

Neo32 :
ti lahk downloadaš, jest pa ne morem ker nimamo telefonske linije. V tem primeru pa ti pride prav zadeva.

BigHugo ::

Samo zaradi demo špilov je bolje kupit eno ali dve računalniški reviji z CD-ji ali DVD-ji, kjer demo špilov kar mrgoli. Mislim pa, da Aptiva še ni slišala za DVD, zato je v tvojem primeru bolje kupiti CD-je.
Pa še eno moje mnenje o Aptivi: to je največji nateg v TV prodaji. Dejanska cena take Aptive bi morala biti vsaj za 30-40 % manjša. PEK, a si kdaj bil v Zagorju. Tam je namreč doma lastnik podjetja, ki ti je prodal tvojo Aptivo. Poglej si njegovo hišo (beri grad) pa ti bo jasno, zakaj si dal toliko za tvoj računalnik. Provizije so pač pri taki TV prodaji previsoke.

Upam samo, da ti bo računalnik služu svojemu namenu in uživaj v igrah in pri delu.

S spoštovanjem,
BigHugo
LP BigHugo

tejo ::

A te ni od nakupa računalnika vsaj malo odbijal tisti smotani Marinček, al kr koli že je?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: tejo ()

diso ::

jest mislm da tale aptiva nima agp slota, kamor bi vtaknil kakšno spodobno grafično karto, pa tudi chipset je na osnovni plošči verjetno precej slab, tako da vse skupaj dela sila počasi.
prosil bi PEK-a da si s SISOFT SANDRO izmeri memory benchmark pa bomo videli kakšne kvalitete je plošča. nekaj dam stran če bo rezultat večji kot 100. da boste vedeli kaj mislim je tukaj slika

Neo32 ::

Am slika ne dela:)

_Mortal_ ::

poprav sliko
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?

BigHugo ::

Še za ostale, ki kupujete IBM Aptivo. Preberite si vse o aptivi na tem Linku.

LP BigHugo
LP BigHugo

tedybear ::

Pek: to je bil samo izraz..res ne vem,kako si bil tok naiven...
KABEL RULA!!!

_Mortal_ ::

Ah jebi ga Pek. Vsak se v življenju vsaj enkrat zajebe. Ti si se zdej in nimaš kej(kr rima se>:D) sm zakaj nisi pršu prej na slo-tech pa bi ti mal bolj svetoval:D
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?

Heisenberg ::

ni kej.....ta aptiva je vredna 100.000sit...
ce gres po komponente cez mejo se manj.

za 200.000sit dobis zelo dober pc z 17" monitorjem ala AMD 1500,256rama,40disk,solidna graficna ipd...

tha_man ::

Aptiva stane 200k SIT s 15" monitorjem, ne? Če zraven šteješ še tisto programje in originalne windowse (tako je blo pr tastari, ne vem če je še), cena res pride na skoraj 200k SIT. Pustimo zdej dejstvo da s tistimi programi nimaš kaj početi, o original windowsih pa naj si vsak misli svoje :\
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

LojzePek ::

Joj, ta stran ki pljuva po Aptivi, pa mi je dala misliti. Ne vem kako se mu zdi 6 jurjev veliko, da ti zmontirajo kompjuter na domu (pa še vse ti lepo pokažejo, kam je treba kaj vtakniti). Pa integrirana grafična kartica ma full dobro grafiko, pa nekje se celo da nastavit koliko spomina ima, sam še nisem nikjer v konrolni plošči našel teh nastavitev.

Men ni žal, da sem kupil Aptivo. Pa še to so mi rekli, da lahko ta računalnik nekoč tudi nadgradim in to za zelo malo denarja - to pa tudi nekaj pomeni.

Heisenberg ::

:D:D, mislim pek, ti pa si en kekec..se prov ce si zadovoljen z njo....samo nadgradnja tega sistema pomeni zamenjati vsako komponento ker je v ku*rcu

Heisenberg ::

dej nam napisi celoten sistem kako je sestavljen, katere komponenete so....

totimato ::

Pek: ne pozabi na možnost zaslužka, ki so jo omenili v reklami!

:D:D

Vsi ki šimfate aptivo: kateri prodajalec ti nudi zaslužek pri nakupu računalnika?! Ha? No povejte! :D
Če si priden lahko mesečni obrok odslužiš s takšnim računalnikom! :D:D:D

lp

totimato

DaDo ::

Pek, kako pa hodis na internet če nimaš telefonske linije?

ABX ::

Sej je napisal. Šola.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Win XP in IBM Aptiva

Oddelek: Pomoč in nasveti
121074 (873) Lunik
»

hercules 3d prophet mx 32mb PCI !!! PROBLEMI !! HELP !!!

Oddelek: Strojna oprema
121130 (936) Boky
»

Nova ponudba IBM-NetVista?

Oddelek: Kaj kupiti
221171 (910) PeTe13
»

IBM Aptiva

Oddelek: Strojna oprema
221567 (1247) piko
»

odlocil sem se za IBM Aptivo..:))

Oddelek: Kaj kupiti
261740 (1259) Justy

Več podobnih tem