Forum » Loža » numizmatika
numizmatika
cero ::
no zanima me če je kdo na tem forumu ki zbira star denar
na mreč jaz ga zbiram pa bi mel za prodat par kosov al pa za zamenjat
na mreč jaz ga zbiram pa bi mel za prodat par kosov al pa za zamenjat
mkonci ::
Jst ga zbirem, sem ne ravno profesionalno . Papirnatega denarja mam bolj malo , zato mam pa kovancev mal več . Najstarejši je kar nekajkrat po 20 let starejši od mene.
Zbiram pa v zadnjem času predvsem Slo kovance po 5 sit z različnimi motivi , imam jih 8 pa sploh ne vem kolk jih je sploh izšlo . Pa klovance za 500, (2000, 10000, 20000, 100000....) za te še nisem zbral denarja.
Zbiram pa v zadnjem času predvsem Slo kovance po 5 sit z različnimi motivi , imam jih 8 pa sploh ne vem kolk jih je sploh izšlo . Pa klovance za 500, (2000, 10000, 20000, 100000....) za te še nisem zbral denarja.
cero ::
no moj najstarejši pa je nekje iz leta 200 pred našim štetjem od ilirov najden blizu celja
drugače pa zbiram vse kar je bilo na ozemlju slovenije
drugače pa zbiram vse kar je bilo na ozemlju slovenije
STASI ::
Danes sem prebral da so izšli kovanci slovenskih eurov (simulirani), to je tudi razlog za oživitev teme.
Ali kdove kje se jih dobi. Razen pri numizmatikih v sloveniji.
Zanima me če pozna kdo internet stran kovnice?
Ali kdove kje se jih dobi. Razen pri numizmatikih v sloveniji.
Zanima me če pozna kdo internet stran kovnice?
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
Tody ::
prix je napisal
Pozdrav!
Imam 2 kovanca, od očeta, ki ju je dobil v darilo že leta nazaj. Zanima pa me, kje bi se dalo oceniti oz. kakšen je kriterij za cenitev kovancev? Izgledata tako:
Vsakršna pomoč bo zelo dobrodošla!
Pozdrav!
Imam 2 kovanca, od očeta, ki ju je dobil v darilo že leta nazaj. Zanima pa me, kje bi se dalo oceniti oz. kakšen je kriterij za cenitev kovancev? Izgledata tako:
Vsakršna pomoč bo zelo dobrodošla!
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Predator ()
krneki ::
http://www.taxfreegold.co.uk je naslov kjer sem jaz zvedel za približne cene svojih zlatnikov (enega imam enakega kot na sliki 1853...vreden približno 20 čukov).
krneki ::
Tam greš pod francoske kovance pa pogledaš pod letnico kovanca in vidiš po koliko jih prodajajo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pravni nasvet oz. mnenje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11612 (9929) | St235 |
» | € - NumizmatikaOddelek: Loža | 6953 (6170) | Twixz |
» | EURO; in prve težave (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 17162 (10676) | MEDENA |
» | tolarski kovanci v praksi (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 8409 (6415) | Nejc Pintar |
» | 50 tolarjev papirnat bankovecOddelek: Loža | 3621 (2892) | Daedalus |